Младите лекари на Бургас с жест към дами от третата възраст

На поканата се отзоваха д-р Стамен Пишев, д-р Диян Господинов, д-р Павел Минев и д-р Марин Николаев. Присъства и Мая Казанджиева - директор на дирекция "Здравеопазване и социални дейности" в Община Бургас. Срещата се състоя в една от залите на регионалната библиотека „П. Яворов“. Присъстваха дами от пенсионерските клубове „Учители и приятели по дух“, „Св. Николай Чудотворец“, „Съюз на пенсионерите 2004 - Бургас“ и сдружение „Пенсионерски клуб Бургас“. Те благодариха на лекарите, че се отзоваха на поканата и ги запознаха с най-честите проблеми, които срещат като пациенти. Дамите споделиха, че имат доверие на професионалната квалификация на младите специалисти и им пожелаха да променят здравната система към по-добро. Младите лекари на Бургас заявиха готовност за участие в следващи общи срещи, на които да обсъдят по-задълбочено социално-значимите заболявания и начините да се борим с тях.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Първо място за бургаската Строителна гимназия на регионално състезание в Стара Загора

  • 27 Мар 2023
  • 138
Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Бургас, завоюва първо, второ и трето място на приключилия днес регионален кръг на състезанието "Най-добър млад строител".

Община Бургас продължава програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се

  • 27 Мар 2023
  • 118
Община Бургас продължава да изпълнява програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се. Тя се реализира по проект на Оперативна програма „Програма за храни и основно материално подпомагане“ 2021-2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс.

Зала "Младост" е домакин на Държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова"

  • 24 Мар 2023
  • 649
Зала "Младост" е домакин ва първия етап от Държавното първенство в категория "Елит" по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова". Шампионатът е от днес до събота. Организатори са клуб по художествена гимнастика "Черноморец" и Българска фесдерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.

Южноамерикански капибари са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас.

  • 24 Мар 2023
  • 661
Един мъжкар от вида капибара и харемът му от три женски са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас. Младите животни вече са адаптирани и свикнаха с уютния си дом, включващ къщичка, зелена площ и басейн за почивка.

Документален филм ще представя работата на Енергийния офис на Община Бургас в европейски държави

  • 24 Мар 2023
  • 629
„Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от Енергийния офис на Община Бургас от откриването му до този момент.