Интересно за бургаските психолози. В Казиното ще се проведе безплатен практически семинар "Отвътре навън"

Организатор е Христина Дечева. Участието в събитието не се заплаща.Местата са ограничени. Максималният брой участници е 12 души. Нужно е предварително записване на телефон: 0877702910 Участниците в този семинар ще имат възможността да: - Чуят лекция за свойствата на глината и защо е толкова специален материал; - Научат и експериментират с различни техники за работа с глина и моделирането ѝ; - Да се свържат със собствените си емоции по креативен начин, създавайки пластичен обект; - Да се запознаят с възможностите, които работата с глина предоставя като алтернативна форма на комуникация. На място ще бъдат демонстрирани основни техники на пластичното изграждане като овалване, месене с длани и пръсти, точене, валцоване, компресиране, изтегляне, прибавяне, отнемане, лепене, смесване, прищипване, усукване, късане на късове, рязане, заглаждане, пробиване и др., които след това могат да бъдат приложени при работа с пациентите им, тъй като всяко действие е свързано с определено чувство или емоция. *Христина Дечева е завършила скулптура във ВТУ „Св. св.Кирил и Методий“, в класа на проф.Милан Андреев. Работи в областта на керамиката и скулптурата и е илюстратор на свободна практика.Ръководи ателие по моделиране. Два пъти е носител на първа награда за рисунка на португалски културен център „Камойнш“. се организира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“, по програма „Творчески стипендии“. Всички материали са осигурени от организаторите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Първо място за бургаската Строителна гимназия на регионално състезание в Стара Загора

  • 27 Мар 2023
  • 135
Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Бургас, завоюва първо, второ и трето място на приключилия днес регионален кръг на състезанието "Най-добър млад строител".

Община Бургас продължава програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се

  • 27 Мар 2023
  • 115
Община Бургас продължава да изпълнява програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се. Тя се реализира по проект на Оперативна програма „Програма за храни и основно материално подпомагане“ 2021-2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс.

Зала "Младост" е домакин на Държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова"

  • 24 Мар 2023
  • 645
Зала "Младост" е домакин ва първия етап от Държавното първенство в категория "Елит" по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова". Шампионатът е от днес до събота. Организатори са клуб по художествена гимнастика "Черноморец" и Българска фесдерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.

Южноамерикански капибари са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас.

  • 24 Мар 2023
  • 657
Един мъжкар от вида капибара и харемът му от три женски са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас. Младите животни вече са адаптирани и свикнаха с уютния си дом, включващ къщичка, зелена площ и басейн за почивка.

Документален филм ще представя работата на Енергийния офис на Община Бургас в европейски държави

  • 24 Мар 2023
  • 624
„Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от Енергийния офис на Община Бургас от откриването му до този момент.