Интересно за бургаските психолози. В Казиното ще се проведе безплатен практически семинар "Отвътре навън"

Организатор е Христина Дечева. Участието в събитието не се заплаща.Местата са ограничени. Максималният брой участници е 12 души. Нужно е предварително записване на телефон: 0877702910 Участниците в този семинар ще имат възможността да: - Чуят лекция за свойствата на глината и защо е толкова специален материал; - Научат и експериментират с различни техники за работа с глина и моделирането ѝ; - Да се свържат със собствените си емоции по креативен начин, създавайки пластичен обект; - Да се запознаят с възможностите, които работата с глина предоставя като алтернативна форма на комуникация. На място ще бъдат демонстрирани основни техники на пластичното изграждане като овалване, месене с длани и пръсти, точене, валцоване, компресиране, изтегляне, прибавяне, отнемане, лепене, смесване, прищипване, усукване, късане на късове, рязане, заглаждане, пробиване и др., които след това могат да бъдат приложени при работа с пациентите им, тъй като всяко действие е свързано с определено чувство или емоция. *Христина Дечева е завършила скулптура във ВТУ „Св. св.Кирил и Методий“, в класа на проф.Милан Андреев. Работи в областта на керамиката и скулптурата и е илюстратор на свободна практика.Ръководи ателие по моделиране. Два пъти е носител на първа награда за рисунка на португалски културен център „Камойнш“. се организира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“, по програма „Творчески стипендии“. Всички материали са осигурени от организаторите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 57
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 66
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.

Опциите са изключително стеснени, каза Румен Радев за избора на служебен министър-председател

  • 29 Мар 2024
  • 51
Опциите са изключително стеснени, каза пред журналисти президентът Румен Радев по отношение на избора на служебен министър-председател.

140 състезатели ще участват в националния турнир по кудо „Купа Бургас“

  • 29 Мар 2024
  • 55
На 31 март от 11.00 ч. в спортна зала „Никола Станчев“ ще се проведе националният турнир по кудо „Купа Бургас“. Организатори са СК „БУШИДО Бургас“ и Община Бургас.

Даниел Петров: Край със смяната на статута на земеделските земи, за да се превръщат във фотоволтаични паркове

  • 29 Мар 2024
  • 66
Днес в Народното събрание бяха разгледани, гласувани и приети предложения на народния представител от “Възраждане”, Даниел Петров в Закона за собствеността и ползването на земеделската земя, по отношение на прекратяване на порочната практика за смяна на статута на обработваемите земеделски земи, мери и пасища, с цел превръщането им във фотоволтаични централи.