Заради технически проблем електронното кандидатстване по Фонд „Култура“ се отлага за месец март

За срива е уведомен системният администратор „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД. Според фирмата, поддържаща сървъра, е установена техническа неизправност. Системният администратор е реагирал своевременно, като е ограничил максимално щетите, но е налице загуба на данни от архива за периода след 29 декември 2022 г. Работата на сървърите на виртуализиращата машина е възстановена. Вземат се необходимите мерки за минимизиране вероятността за възникване на аналогични инциденти както на хардуерно, така и на софтуерно ниво. За съжаление, част от данните на проектните предложения от Сесия 3 за 2022 г. и пълният обем на тези от Сесия 1 за 2023 г. не могат да бъдат възстановени, казват от „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД. Срокът за кандидатстване по Сесия 1 трябваше да изтече на 16 февруари. Заради инцидента Община Бургас спира да приема проекти до 28 февруари включително. Обръщаме се с молба към всички кандидати да подадат отново проектните си предложения по Сесия 1. Можете да го направите в дните от 1 до 31 март. До края на февруари „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД ще предприеме мерки да приведе системата в предишния функционален вид. Кандидатстването ще продължи да се осъществява по електронен път. „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД се извинява за причиненото неудобство!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 246
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 215
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас

ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

  • 22 Апр 2024
  • 209
ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

ЧЕСТВАНИЯТА НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В БУРГАСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗАПОЧНАХА

  • 22 Апр 2024
  • 226
Тематичните дни на Община Бургас и детските градини, свързани с подготовката и честването на най-значимия християнски празник - Възкресение Христово, стартират тази година от 22 до 26 април под мотото „Над зелената дъбрава пак Великден се задава“.

Проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност като областен управител

  • 22 Апр 2024
  • 216
На кратка церемония в присъствието на служителите на администрацията проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност областен управител на област Бургас, съгласно Решение № 284 на Министерски съвет.