Заради технически проблем електронното кандидатстване по Фонд „Култура“ се отлага за месец март

За срива е уведомен системният администратор „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД. Според фирмата, поддържаща сървъра, е установена техническа неизправност. Системният администратор е реагирал своевременно, като е ограничил максимално щетите, но е налице загуба на данни от архива за периода след 29 декември 2022 г. Работата на сървърите на виртуализиращата машина е възстановена. Вземат се необходимите мерки за минимизиране вероятността за възникване на аналогични инциденти както на хардуерно, така и на софтуерно ниво. За съжаление, част от данните на проектните предложения от Сесия 3 за 2022 г. и пълният обем на тези от Сесия 1 за 2023 г. не могат да бъдат възстановени, казват от „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД. Срокът за кандидатстване по Сесия 1 трябваше да изтече на 16 февруари. Заради инцидента Община Бургас спира да приема проекти до 28 февруари включително. Обръщаме се с молба към всички кандидати да подадат отново проектните си предложения по Сесия 1. Можете да го направите в дните от 1 до 31 март. До края на февруари „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД ще предприеме мерки да приведе системата в предишния функционален вид. Кандидатстването ще продължи да се осъществява по електронен път. „Иновационни системи - Бургас“ ЕООД се извинява за причиненото неудобство!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Първо място за бургаската Строителна гимназия на регионално състезание в Стара Загора

  • 27 Мар 2023
  • 134
Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Бургас, завоюва първо, второ и трето място на приключилия днес регионален кръг на състезанието "Най-добър млад строител".

Община Бургас продължава програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се

  • 27 Мар 2023
  • 114
Община Бургас продължава да изпълнява програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се. Тя се реализира по проект на Оперативна програма „Програма за храни и основно материално подпомагане“ 2021-2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс.

Зала "Младост" е домакин на Държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова"

  • 24 Мар 2023
  • 644
Зала "Младост" е домакин ва първия етап от Държавното първенство в категория "Елит" по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова". Шампионатът е от днес до събота. Организатори са клуб по художествена гимнастика "Черноморец" и Българска фесдерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.

Южноамерикански капибари са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас.

  • 24 Мар 2023
  • 655
Един мъжкар от вида капибара и харемът му от три женски са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас. Младите животни вече са адаптирани и свикнаха с уютния си дом, включващ къщичка, зелена площ и басейн за почивка.

Документален филм ще представя работата на Енергийния офис на Община Бургас в европейски държави

  • 24 Мар 2023
  • 623
„Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от Енергийния офис на Община Бургас от откриването му до този момент.