« февруари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Хората от Дупките отново се събират на среща с хубава музика на 27 декември

И заради музикалния магазин, от който си купуваха аудио касетки, бургаските младежи от това поколение започнаха да си правят срещите край него, на мястото, наречено „Дупките“. Единствено и само те. Предишните и сегашните поколения се срещат най-вече до Часовника. Онези вече пораснали и прошарени младежи от Дупките се събират за среща на 27 декември. Много от тях ще се завърнат от чужбина специално по този повод. Много от тях ще доведат и собствените си деца. Идеята за събитието е на рок музиканта и графити артист Иван Янков – Естео. Срещата се осъществи успешно за първи път през 2019 г. После настъпи ковид ерата. Живот и здраве, сега предстои второ издание, което отново ще се проведе със съдействието на Община Бургас. Така че заповядайте на Дупките на 27 декември, вторник, от 19 до 22.30 часа. На мястото ще има диджей, който ще пуска яка музика от 90-те. За удобство на участниците в срещата – стари приятели и съученици – ще бъдат поставени десетина бар маси от типа щъркел, около които отделни компании да се съберат и да поставят питиетата си. Ще има допълнителни кошове за отпадъци и мобилни тоалетни. На място ще можете да си закупите хубава наливна бира или чаша вино. Афтърпартито ще е в новия Хаштаг, който се премести от „Лазур“ на улица „Възраждане“ №6, близо до Часовника, с начало в 23 часа. На срещата на хората от Дупките е добре дошъл всеки, който обича хубавата музика и в него е останала искра от духа на 90-те!      

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

От утре паркингът пред УМБАЛ става платен след втория час престой

  • 07 Фев 2023
  • 129
По искане на УМБАЛ Бургас и с решение на местния парламент, от утре, 8 февруари, сряда, паркингът пред новия корпус на болницата ще премине към платен режим на паркиране.

Бургаски деца с увреждания ще могат да ползват целогодишно водна терапия в басейн

  • 07 Фев 2023
  • 122
Общинският плувен комплекс в „Меден рудник“ има два басейна – голям и детски. От 7 до 13 февруари се налага временно да спре функционирането на малкия. Дотогава там ще бъде преместена и монтирана платформата от открития басейн „Флора“.

Бургас ще бъде част от празничната програма по повод 100-годишнината на Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

  • 07 Фев 2023
  • 114
В Бургас ще се случат поредица от тържествени събития по повод вековната годишнина на духовното средище на България, първата среща е на 13 март.

Микро, малки, средни и големи предприятия могат да кандидатстват за въвеждане на енергийна ефективност в сградите си

  • 06 Фев 2023
  • 382
Община Бургас продължава да следи за отворени програми в подкрепа на бизнеса и гражданите. Ето една такава. Нека бургазлии бъдат активни, за да привлекат част от средствата на наша територия.

Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Бургас на 16 февруари

  • 03 Фев 2023
  • 701
ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара организират двустранен бизнес форум на 16 февруари 2023 г. в гр. Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в морския град.