Хората от Дупките отново се събират на среща с хубава музика на 27 декември

И заради музикалния магазин, от който си купуваха аудио касетки, бургаските младежи от това поколение започнаха да си правят срещите край него, на мястото, наречено „Дупките“. Единствено и само те. Предишните и сегашните поколения се срещат най-вече до Часовника. Онези вече пораснали и прошарени младежи от Дупките се събират за среща на 27 декември. Много от тях ще се завърнат от чужбина специално по този повод. Много от тях ще доведат и собствените си деца. Идеята за събитието е на рок музиканта и графити артист Иван Янков – Естео. Срещата се осъществи успешно за първи път през 2019 г. После настъпи ковид ерата. Живот и здраве, сега предстои второ издание, което отново ще се проведе със съдействието на Община Бургас. Така че заповядайте на Дупките на 27 декември, вторник, от 19 до 22.30 часа. На мястото ще има диджей, който ще пуска яка музика от 90-те. За удобство на участниците в срещата – стари приятели и съученици – ще бъдат поставени десетина бар маси от типа щъркел, около които отделни компании да се съберат и да поставят питиетата си. Ще има допълнителни кошове за отпадъци и мобилни тоалетни. На място ще можете да си закупите хубава наливна бира или чаша вино. Афтърпартито ще е в новия Хаштаг, който се премести от „Лазур“ на улица „Възраждане“ №6, близо до Часовника, с начало в 23 часа. На срещата на хората от Дупките е добре дошъл всеки, който обича хубавата музика и в него е останала искра от духа на 90-те!      

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 143
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 137
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 144
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 342
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 307
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас