« февруари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Хората от „Съюз на пенсионерите 2004 - Бургас“ изпращат с пъстър празник настоящата година

В програмата на празника бяха представени както традиционните за Коледа и Нова година обичаи, така и интригуващи хумористични изпълнения. Специален поздрав към възрастните отправи кметът Димитър Николов, който беше гост на тържеството. „Отнасям се с най-голямо уважение към вас: хората, отгледали и възпитали своите деца, а днес възпитаващи своите внуци. Хората, които знаят откъде идваме, че нищо не започва от днес. Хората, които предават традицията на следващите поколения. Хората, допринесли за това Бургас да е такъв, какъвто е днес – град красив и устремен към по-доброто бъдеще. Беше трудна година. Затова е редно в нейния край да се повеселим и да се заредим с положителна енергия. Благодаря за поканата. За мен е удоволствие в аванс да ви пожелая весела Коледа с всичките деца и внуци, събрани около вас на масата! И една по-спокойна, мирна и щастлива следваща година. Да сте ми живи и здрави!“, каза в обръщението си към бургаските пенсионери кметът Николов. На тържеството присъства и директорът на дирекция „Здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ Мая Казанджиева. Чрез различни свои програми, сред които „Активни пенсионери“, Община Бургас подпомага и насърчава хората от третата възраст да водят активен живот и да развиват своята художествена самодейност. Със своите изяви в различни местни и национални фестивали бургаските пенсионери печелят престижни награди и прославят името на морския град.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

От утре паркингът пред УМБАЛ става платен след втория час престой

  • 07 Фев 2023
  • 129
По искане на УМБАЛ Бургас и с решение на местния парламент, от утре, 8 февруари, сряда, паркингът пред новия корпус на болницата ще премине към платен режим на паркиране.

Бургаски деца с увреждания ще могат да ползват целогодишно водна терапия в басейн

  • 07 Фев 2023
  • 122
Общинският плувен комплекс в „Меден рудник“ има два басейна – голям и детски. От 7 до 13 февруари се налага временно да спре функционирането на малкия. Дотогава там ще бъде преместена и монтирана платформата от открития басейн „Флора“.

Бургас ще бъде част от празничната програма по повод 100-годишнината на Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

  • 07 Фев 2023
  • 114
В Бургас ще се случат поредица от тържествени събития по повод вековната годишнина на духовното средище на България, първата среща е на 13 март.

Микро, малки, средни и големи предприятия могат да кандидатстват за въвеждане на енергийна ефективност в сградите си

  • 06 Фев 2023
  • 384
Община Бургас продължава да следи за отворени програми в подкрепа на бизнеса и гражданите. Ето една такава. Нека бургазлии бъдат активни, за да привлекат част от средствата на наша територия.

Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Бургас на 16 февруари

  • 03 Фев 2023
  • 701
ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара организират двустранен бизнес форум на 16 февруари 2023 г. в гр. Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в морския град.