« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Безплатен обучителен семинар за музиканти ще се проведе в Бургас

Причината е, че пандемията от Covid-19 и последвалата криза извадиха на преден план редица проблеми при артистите в музикалния сектор, които засягат правилното и успешно разпространение на техните творчески продукти така, че те да достигат по-лесно до своята публика. Ето защо е добре да се запознаят музикантите с различните възможности на дигиталните платформи, музикалните лицензи, както и с това какви са техните юридически и данъчно-осигурителни права и задължения. На форума ще бъдат представени също дейности и проекти на двете организации, от които изпълнителите могат да се възползват. Всяка среща ще бъде осъществена в два модула. В първия Станислава Армутлиева - председател на Управителния съвет на БАМП, ще представи различни дигитални платформи и начините за лицензиране на музикални права към тях, какво е ISRC код, какви са юридическите особености на правата на музикантите, какви са маркетинговите инструменти за популяризиране на музика. Във втория модул председателят на Българска музикална асоциация проф. Христо Йоцов ще говори за дейностите на организацията, а изпълнителният й директор д-р Мирена Станева ще разкаже за основните направления, по които БМА работи в полза на музикалния сектор. Предвижда се и отворена дискусия с членове на Управителния съвет и екипа на БМА с цел идентифициране на конкретни проблеми, които възпрепятстват успешната работа на музикантите и дефиниране на основни специфични нужди за възстановяване на сектора в различните региони в страната.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 214
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 247
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 196
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 243
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 212
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.