« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Коледарчета пяха за здраве и берекет в МВР Бургас

За втора по ред година ОДМВР – Бургас посрещна коледарчетата от ЦДГ „Вълшебство”, водени лично от Директора на учебното заведение – Катя Мишева. Малчуганите, облечени в характерните за големия християнски празник носии, благопожелаха и наричаха за здраве и берекет Началниците на отделните Районни управления в областта, събрали се за традиционното седмично заседание. Служебни задължения възпрепятстваха Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов, както и неговия заместник – комисар Владимир Маринов, лично да се включат в коледуването на децата от ЦДГ „Вълшебство”, но в качеството си на домакин се прояви началникът на отдел „Криминална полиция” – комисар Емил Павлов, на когото малчуганите пожелаха по-малко работа и повече парички в кесията. Подрастващите изпълниха традиционните за празника народни песни и автентичен коледарски танц по специална хореография, дело на професионалния екип от ЦДГ „Вълшебство”. За приповдигнатото настроение в залата и прекрасните пожелания малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на ОДМВР – Бургас в различни благотворителни инициативи – „Кох-И-Ноор Хемусмарк“ АД. Директорката на ЦДГ „Вълшебство” - Катя Мишева благодари на всички полицейски служители за грижите и професионализма, показвани ежедневно при осигуряване спокойствието и сигурността на гражданите, като пожела коледната магия да ориса света към по-добро и мирно бъдеще, в което децата да се чувстват уверени и щастливи.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 129
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 156
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 165
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 181
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 155
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение