Кметът: "Нека днес всеки от нас позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и да им благодари!"

От свое име и от името на всички наши съграждани ви благодаря за безрезервните, всеотдайни грижи и безсънните дежурства! Вие сте хората, които всеки ден без умора и без почивка изцерявате болните и връщате усмивката на лицата на страдащите! Професията ви е тежка и високоотговорна, но е изпълнена с благодарност и признателност от хората, на които сте помогнали. Няма по-ценно нещо от човешкия живот! Затова и вашият труд е безценен! Годините на ковид пандемията бяха време на изпитание за всички вас и вие недвусмислено показахте, че професията ви не е поредно работно дежурство, а призвание, присъщо само за хората с мисия към човечеството! Затова знам, че Бургас и бургазлии могат да разчитат на вас, както знам, че за да си добър лекар трябва да имаш голямо сърце, откликващо на болката на хората, каквото всички вие имате! Благодаря ви за вашите умения, професионализъм и компетентност! Усилията, които полагате, отдавна са заслужили моето и на бургазлии дълбоко уважение и признание! И тъй като винаги ги търсим при проблем, много бих искал днес, всеки от нас да позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и просто да им благодари и поздрави с празника! Нека днес ги залеем не с тревогите и въпросите си, а с благодарност! Бъдете живи и здрави, уважаеми лекари! Продължавайте да дарявате грижи, подкрепа и усмивки на всички, които са в нужда! Пожелавам ви благодарността в очите на пациентите да бъде най-голямата ви награда и нека св. Иван Рилски Чудотворец ви закриля! Честит празник!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Фестивалът „Бургас – вълнуващ и артистичен“ с огнени спектакли в три квартала

  • 31 Май 2023
  • 207
Фестивалът „Бургас – вълнуващ и артистичен“, който е най-новото културно събитие в града, предизвиква бургазлии да се потопят в магията на огъня.

Водещи експерти говорят в Бургас за ключовата роля на изкуствения интелект

  • 31 Май 2023
  • 186
Днес, 31 май, сряда, с начало в 16:30 часа, в Международен конгресен център Бургас, зала „Черноморие“, ще се проведе форум. Организатори са Община Бургас и ИТ Таланти.

Анкета събира мнения на бургазлии за природобазирани решения за развитието на Бургас

  • 31 Май 2023
  • 192
Община Бургас и СУ "Св. Климент Охридски" са партньори в проект "Re-value", който ще помогне за по - ефективно и съобразено с природната среда планиране на важни крайбрежни части на града - района на кв. "Сарафово", местността Ъгъла, района на солниците и Атанасовската коса.

Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ посрещa едно от най-мащабните спортни събития в България за тази година

  • 30 Май 2023
  • 450
На 3 юни Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ ще посрещне едно от най-мащабните спортни събития в България за настоящата година. За трета поредна година в парк „Росенец“ ще се състезават над 500 триатлонисти от България и чужбина.

Бургас ще е домакин на национална конференция за енергийна ефективност на сградите

  • 30 Май 2023
  • 429
Сградите с нулев разход на енергия са определяни като бъдещето на жилищното строителство. Те дават възможност както за спестяване на средства за отопление и охлаждане, така и за опазване на околната среда от замърсяване с вредни емисии.