« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кметът: "Нека днес всеки от нас позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и да им благодари!"

От свое име и от името на всички наши съграждани ви благодаря за безрезервните, всеотдайни грижи и безсънните дежурства! Вие сте хората, които всеки ден без умора и без почивка изцерявате болните и връщате усмивката на лицата на страдащите! Професията ви е тежка и високоотговорна, но е изпълнена с благодарност и признателност от хората, на които сте помогнали. Няма по-ценно нещо от човешкия живот! Затова и вашият труд е безценен! Годините на ковид пандемията бяха време на изпитание за всички вас и вие недвусмислено показахте, че професията ви не е поредно работно дежурство, а призвание, присъщо само за хората с мисия към човечеството! Затова знам, че Бургас и бургазлии могат да разчитат на вас, както знам, че за да си добър лекар трябва да имаш голямо сърце, откликващо на болката на хората, каквото всички вие имате! Благодаря ви за вашите умения, професионализъм и компетентност! Усилията, които полагате, отдавна са заслужили моето и на бургазлии дълбоко уважение и признание! И тъй като винаги ги търсим при проблем, много бих искал днес, всеки от нас да позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и просто да им благодари и поздрави с празника! Нека днес ги залеем не с тревогите и въпросите си, а с благодарност! Бъдете живи и здрави, уважаеми лекари! Продължавайте да дарявате грижи, подкрепа и усмивки на всички, които са в нужда! Пожелавам ви благодарността в очите на пациентите да бъде най-голямата ви награда и нека св. Иван Рилски Чудотворец ви закриля! Честит празник!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За по - малко от 48 часа полицията в Перник успя да намери изчезнала чанта с пари

  • 17 Май 2024
  • 414
В нея е имало 15 000 лв; Сюжетът се развива като на кино

Близо 458 млн. лв. публични средства са инвестирани в неправителствения сектор през 2023 г.

  • 17 Май 2024
  • 381
Почти 458 млн. лв. публични средства са получили юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ) през 2023 г. от националния бюджет, европейски и други програми.

ПРОВЕДЕНИ СА РАЗПИТИ И СА НАЗНАЧЕНИ ЕКСПЕРТИЗИ ЗА КАТАСТРОФАТА КРАЙ АКСАКОВО С УЧАСТИЕ НА АВТОМОБИЛ НА НСО, РАЗСЛЕДВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОД НАДЗОРА НА ВОЕННО-ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА-СЛИВЕН

  • 17 Май 2024
  • 374
Военно-окръжна прокуратура-Сливен наблюдава досъдебно производство за възникнало на 16.05.2024 г. пътнотранспортно произшествие с участие на автомобил на Националната служба за охрана (НСО) на първокласен път от гр. Добрич за гр. Варна, непосредствено преди гр. Аксаково.

Трима членове на БАН с Почетния знак на президента

  • 17 Май 2024
  • 376
С Почетния знак на президента бяха удостоени акад. д.м.н. Лъчезар Трайков, чл.-кор. д.б.н. Илза Пъжева и чл.-кор. д.н. Иван Гранитски. Тържествената церемония по награждаването на дейци на образованието, науката, културата и изкуството се проведе на 16 май в Гербовата зала на „Дондуков“ 2.

ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ИЗБИРАХА МЕЖДУ „ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА“ И ЕСЕ ЗА МЪЛЧАНИЕТО

  • 17 Май 2024
  • 381
Интерпретативно съчинение на тема „Цената на компромиса“ в „Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски или есе „Мълчанието – сила или безсилие“. Това се падна на зрелостниците на 41. въпрос на матурата по български език и литература днес. Те имаха възможност да избират върху коя от темите да разсъждават.