Търсят се даровити младежи за безплатно обучение в различни сфери на науката и изкуството

За втора поредна година Фондация "Шанс за децата и природата на България" и Център за млади таланти - Бургас обявяват кампания "Шанс за таланта на Бургас" за откриване и развитие на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството. Кампанията отново се осъществява с подкрепата на Община Бургас. На финалистите ще бъде осигурено напълно безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти – Център за млади таланти - Бургас в следните сфери: театрално изкуство, български език и литература, изобразително изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии, лидерство и управление на проекти. Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 г. до 20 г. Организаторите иниициират за поредна година кампанията поради високата успеваемост при обучението на миналогодишните финалисти по програмата. Младежите доказаха придобитите знания и умения чрез множество изяви в национални и международни формати. Всички те се сдобиха и с европейски признати сертификати от съответния проект. „Щастливи сме, че вече десет години имаме възможността да развиваме дарбите на бургаските деца и да надграждаме техните знания посредством иновативни методи на обучение. Екипът ни се състои от изключителни професионалисти с дългогодишен трудов опит и множество лични постижения и отличени ученици. Важно е да отбележа, че изпреварващите училищното обучение авторски проекти, които предлагаме, не дублират изучаваната материя в учебните заведения, а надстройват знанията“, коментира Лилиана Славова – председател на Фондацията и създател на Центъра за млади таланти в Бургас. Необходимите документи за участие в кампанията са публикувани тук: http://www.forbgkids.org/350/page.html , а крайният срок за приемане на кандидатури е 30 септември. Документите се приемат на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на адрес: гр. Бургас, пл. „Атанас Сиреков“ 4 (срещу Община Бургас), ет. 1, ст. 5 до 30.09.2022 г. За подробна информация можете да се обадите на: 0887 201033 и 0882 723 760.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургаските хора с увреждания с тържество за своя специален ден

  • 29 Ное 2023
  • 3
Бургаските хора с увреждания и потребители на социални услуги подготвят с помощта на Общината тържество за своя специален ден. Те ще се изявят с танци, песни, рецитации.

Димитър Николов отличи младите учители на Бургас за успешен старт в кариерата

  • 29 Ное 2023
  • 22
В навечерието на Никулден кметът на Бургас Димитър Николов отличи учителите, за които тази година е първа в тяхната преподавателска кариера. Събитието през последните години се превърна в традиция. Инициативата е на кмета Димитър Николов и има за цел да насърчи младите педагози да се развиват в своето професионално поприще.

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 290
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 254
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 260
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.