« септември 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Четвърто издание на концерта "Обичам Бургас"

Тази година в „Обичам Бургас“ ще бъде с нова модерна визия, която включва много светлинни и звукови ефекти. В спектакъла ще участват 140 певци, танцьори и акробати, които ще поднесат на публиката едно незабравимо шоу в края на летния сезон. На сцената ще се качат Тони Димитрова, Стефан Илчев, Драго Драганов, „Фортисимо“, Василена Чернаева, Пламена Бенова, Дишо и Иван, група „Тоника“, трио DEJA VU, Красимира Иванова, трио Gentle Spirit, Крис Грънчаров, Ния Стоянова, Кристиана Георгиева, ДВГ „Изгревчета“, Expose Team и XNRG crew, КСТ „Бургас 1975“, КСА „Нефтохимик - 2011“, Танцово студио 29 и Мажоретен състав при Търговската гимназия. Четвъртото издание на концерта ще е уникално и с това, че ще събере в едно четири вида изкуство – музика, танц, поезия и живопис. Всички изпълнения ще са съпроводени със специални танцови хореографии, които ще бъдат изпълнени от общо 5 балетни формации. Освен обичани и популярни песни, изпълнителите ще рецитират от сцената и любими свои стихове. По време на рециталите на голяма видеостена ще бъдат показвани подбрани картини на бургаски художници от Бургас. Спектакълът „Обичам Бургас“ е определян от мнозина като най-бургаския концерт. Той е създаден за всички, които носят Бургас в сърцето си и е кулминация на лятната културна програма на морския град. Сред специалните гости в публиката ще бъдат изявени бургаски личности от сферата на културата и успели спортисти, които са прославили името на Бургас в страната и по света. По традиция и тази година всеки зрител ще получи подарък – знаменце с логото „Обичам Бургас“. Концертът „Обичам Бургас“ изпълнява и важна културна мисия. В него публиката се среща с популярни певци и танцьори, а от друга страна концертът дава възможност за изява на млади таланти за първи път да стъпят на голямата сцена. Билети се разпространяват на каса „Часовника“. Цената на пропуските е 10 лева.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас ще се включи в отбелязването на Световния ден на сърцето на 29 септември

  • 28 Сеп 2022
  • 116
Бургас ще се включи в отбелязването на Световния ден на сърцето – 29 септември, с открита спортна тренировка на входа на Морска градина от 18.30 до 20.30 часа. Пак ще бъде позиционирана информационна шатра, на която ще бъдат раздавани на всички желаещи карти за спорт и информационни материали за превенция на сърдечно-съдовите заболявания.

Пето издание на есенния арт базар по улица „Алеко Константинов”

  • 28 Сеп 2022
  • 114
След лятната пауза Арт базар в Бургас отново събира креативни творци, а красивата уличка „Алеко Константинов” ще предложи разнообразие от изкуства за всеки вкус– картини, книги , дизайнерско спално бельо, сувенири от вестници, бижута и други.

“БУРГАС вдъхновява с усмивки" улови над 3000 радостни момента

  • 27 Сеп 2022
  • 258
Пилотното издание на кампанията “БУРГАС вдъхновява с усмивки добави позитивна енергия и съдържание към бранда „БУРГАС – вълнуващ и артистичен“.

На 1 октомври Бургас отбелязва Европейските дни на птиците

  • 27 Сеп 2022
  • 223
На 1 октомври Бургас отбелязва Европейските дни на птиците. На 1 и 2 октомври Бърдлайф Интернешънъл и партньорите ѝ в Европа и Централна Азия празнуват удивителния свят на миграцията. През този период от годината милиони мигриращи птици напускат Европа, за да се отправят към местата си за зимуване на юг.

За 11-ти пореден път - Национален фестивал „Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас“

  • 26 Сеп 2022
  • 302
Тази година за 11-ти пореден път ще се проведе Националният фестивал „Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас“, който е част от културния календар на Община Бургас.