« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургас избира най-добрия стендъп комедиант в страната с тридневна шоу - надпревара

Събитието "Golden Mic Awards" ще бъде белязано от голям тридневен фестивал, който ще се състои в периода 28-30 юли в HashtagPavilion и ще събере на едно място най-добрите стендъп комедианти от страната. Един от тях ще си тръгне с 31-сантиметрова златна статуетка, с приблизително тегло от 2 кг, изработена от същите материали и със същата технология, използвана още в Антична Гърция, с която се изработват и небезизвестните награди "Оскар". Проявата е подкрепена от Община Бургас по фонд „Култура”. Първите два дни ще бъдат истински празник за почитателите на хумора и стендъп комедията. Ще гледаме 7 комедианта дневно, всеки от които с 20-минутен сет от своето шоу. В последния ден от надпреварата - 30 юли, ще се проведе церемонията по награждаването. Веднага след нея, най-заслужилият ще се качи на сцената още веднъж, за да сложи гвоздея в програмата, представяйки цялото шоу, с което печели приза за най-добър комедиант. Освен награда на журито, участниците се борят още за наградата на публиката, която се определя чрез отворено гласуване на сайта www.goldenmic.eu, достъпно до 23:59 часа на 29 юли и награда на гилдията, която се определя чрез затворено гласуване измежду всички регистрирани за участие комедианти, без значение дали са достигнали финалния етап от надпреварата. Всеки от членовете на журито ще връчи една от гореизброените награди. Наградите “Golden Mic Stand-up Comedy Awards” няма да бъдат просто отличие за най-голяма смешка. Те ще задават посоката на развитие през предстоящите години и ще стимулират новаторството. Ще поставят фокуса към актуалните за обществото теми и ще водят до смислена, конструктивна промяна през годините. Билетите за събитието вече са в продажба на: bit.ly/goldenmic22

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 175
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 195
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 163
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 200
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 174
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.