« август 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Още може да се запишете за програмата „Софтуерно тестване“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и „СофтСърв България“

Всеки с интерес в тестването на софтуерни продукти може да кандидатства за новата учебна дисциплина „Софтуерно тестване“. Курсът не е обвързан с такси и е съвместен проект на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и „СофтСърв България“. Курсът започва на 1 август и ще продължи да 7 октомври т.г. Програмата има за цел да изгради знания и да създаде умения в студентите по тестването на софтуер. Ще се изучават най-новите стандарти за тестване (ISO, CEN, ISTQB, IEEE и др.), както и обвързаните с тях тестови практики. Основни модули от курса на обучение са: Въведение в софтуерното тестване; Анализ на изискванията; Изпълнение на тестове; Регистриране на дефект; Типове тестване; Тестови техники; Тестова документация; Методологии за разработка на софтуер. В програмата са включени лекции, практически упражнения и решаване на индивидуални задачи и тестове. Самостоятелната работа може да бъде индивидуална или групова. Тя позволява на студентите да разработват теми или да разписват тестови сценарии. Всички участници в курса трябва да имат базови познания по информатика. След успешно завършване на курса, студентите следва да знаят и могат: - да познават тестовите техники; - да умеят да анализират софтуерни изисквания; - да познават процедурата за регистриране на дефект; - да умеят да изпълняват тестове; - да работят с тестова документация; - да познават методологиите за разработка на софтуер. Повече информация и форма за кандидатстване може да откриете в линка: https://career.softserveinc.com/en-us/technology/course/quality-control-project-lab-bulgaria?fbclid=IwAR1aBx3S33JOgd5Hk0EqCaAF_UlDvIQFmTvQXHiEybEhVhQwSqd-5FjJY1U

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър

  • 29 Юли 2022
  • 1790
Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър. Инцидентът е станал вчера, около 19:00 ч. в извънработното време на спасителите и при вдигнат „червен флаг“, който забранява влизането в морската вода заради лошо време и бурни вълни.

Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас

  • 29 Юли 2022
  • 1693
Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас.

На вниманието на бургаския бизнес: Отвориха 2 програми за безвъзмездна финансова помощ!

  • 29 Юли 2022
  • 1683
Община Бургас продължава да следи какви подкрепящи бизнеса програми са активни и отворени за кандидатстване. Нека местните предприемачи се възползват от тях. Привлечете допълнителни средства в Бургас, нека не изхарчват всичко в София и евентуално в Пловдив!

Безплатни прегледи и консултации в областта на гинекологията организират в Бургас през август

  • 28 Юли 2022
  • 1895
Стартират кампания с безплатни прегледи и консултации за лазерни процедури, като съвременен начин на лечение и третиране на редица гинекологични проблеми. Тя ще се проведе през август в градовете Бургас и Пловдив.

Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“

  • 28 Юли 2022
  • 1843
Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“. Четири са събитията, които ще привлекат интереса на бургазлии и гостите на града. Ще се проведат в петък, събота и неделя.