« декември 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

StoreIT показа ново поколение на управление на информацията в Индустриална зона Българово, отвори базата си там

StoreIT показва ново поколение на управление на информацията в централната си база, открита в Индустриална зона Българово. На церемонията по откриването лентата прерязаха собственикът и управител на фирмата Станимир Николов, зам.-кметовете на Бургас Красимир Стойчев и Весна Балтина, като и кметът на Българово Йордан Йорданов. Присъстваха общински съветници, представители на фирми и партньори. Новият център поставя фокуса си върху оптимизиране и дигитализация на фирмени документи. Това всъщност е дигитален архив, който помага много на фирмите. „Това е обект за дигитализация и архивиране на документи. Работим с информация от документи, може самата хартия да я складираме тук - в сигурна среда. Може да дигитализираме цялата информация, която да влезе в самия работен процес и да улесни дейността на хората, които работят с тях. Клиентите са ни от цяла България. Избрахме място, където е спокойно и е встрани от централните шумни райони. Това е част и от концепцията за сигурност, която имаме. Централният обект за нашата фирма е този тук. Наши клиенти са най-вече компании, които боравят с голям брой документи – предприятия, които съществуват дълги години и има много ведомости, документация, която трябва да се пази много време, както и счетоводни компании, банки, финансови институции и всеки, който борави с документи. Предвиждаме около 15 души на работа тук, хора, които са свикнали да работят с цифри и с документи, имаме и IT специалисти.“, каза Станимир Николов. „През 2014 година на 16 юли открихме Пътен възел-Българово и тогава си казахме, че по този начин ще отворим територията на Българово и Камено за инвестиции, за бизнес, за инициативни хора, които ще дойдат тук. Това, което си мечтаехме, започна да се случва. Аз благодаря, че тези хора припознават нашата Индустриална зона и хората от Българово – като партньори.“, каза кметът на Българово Йордан Йорданов. „Още от първия мандат на кмета Димитър Николов говорихме за бизнеси с висока добавена стойност, модерни. Този е именно такъв - „облачни технологии“, най-новото. Всички останали инвеститори трябва да се реализират наоколо много бързо. Успех! И да се разширите.“, каза зам. кметът на Бургас Красимир Стойчев. В центъра има всички условия за дейността на фирмата, както и условия за работа на служителите й. Процесът по дигитализация и архивиране: Безопасно вземане на документите, сигурно транспортиране, подготовката им, дигитализация – по избор, маркиране и индексиране на кашоните, подреждането им, достъп до дигитализираните документи. Не само съхраняване на сигурност за всички документи и архиви, но услугите позволяват: 24/7 онлайн достъп и контрол до съхраняваната информация, лесно проследяване на документацията, спестяване на физическо пространство, намаляване на разходите за администриране на информационни активи

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

И вие можете да помогнете на Люба, която обедини 5 бургаски гимназии

  • 30 Ное 2022
  • 134
Благотворителен волейболен турнир в Бургас обединява учители и ученици на 5 професионални гимназии – АЕГ „Гео Милев”, НЕГ „Гьоте”, ПГЧЕ „Васил Левски”, ППМГ „Акад. Никола Обрешков” и СУ „Константин Преславски”. Призивът е да помогнем на 23-годишната Люба Наумова, която се бори с рядко заболяване.

Никулденски детски базар ще се проведе в Библиотека „Пейо Яворов“

  • 30 Ное 2022
  • 116
Никулденски детски базар ще се проведе на 5 и 6 декември от 11.00 до 17.00 часа в Регионална библиотека “Пейо К. Яворов”. В събитието ще участват деца от НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Децата до 10 г. е добре по възможност да са с придружител.

С безплатно тестване и шествие ще бъде отбелязан в Бургас Световния ден за борба срещу СПИН

  • 30 Ное 2022
  • 119
По традиция на 1 декември Община Бургас, РЗИ-Бургас, БМЧК и Асоциацията на студентите медици /АСМБ-Бургас/ ще проведат кампания по повод Световния ден за борба срещу СПИН. Въпреки че светът е постигнал значителен напредък от края на 90-те години на миналия век, ХИВ продължава да бъде един от основните глобални проблеми в областта на общественото здраве.

Представят завладяващия спектакъл „Дамата с камелиите“ от Александър Дюма-син на бургаска сцена

  • 29 Ное 2022
  • 251
Дамата с камелиите“ на Александър Дюма - син е най-новата премиера на Варненския театър, с която на 30 ноември от 19.00 часа трупата ще гостува на сцената на НХК в Бургас.

Вземат спешни мерки за укрепване на пропадащата велоалея към „Сарафово“

  • 29 Ное 2022
  • 201
 Кметът Димитър Николов внесе извънредна докладна за спешно изготвяне на проект, с който да се конкретизират и остойностят мерките за укрепване на свлачището между Солниците и кв. „Сарафово“, заплашващо да събори в морето част от най-живописната и използвана бургаска велоалея. Тази сутрин общинските съветници подкрепиха неговото предложение.