« август 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

StoreIT показа ново поколение на управление на информацията в Индустриална зона Българово, отвори базата си там

StoreIT показва ново поколение на управление на информацията в централната си база, открита в Индустриална зона Българово. На церемонията по откриването лентата прерязаха собственикът и управител на фирмата Станимир Николов, зам.-кметовете на Бургас Красимир Стойчев и Весна Балтина, като и кметът на Българово Йордан Йорданов. Присъстваха общински съветници, представители на фирми и партньори. Новият център поставя фокуса си върху оптимизиране и дигитализация на фирмени документи. Това всъщност е дигитален архив, който помага много на фирмите. „Това е обект за дигитализация и архивиране на документи. Работим с информация от документи, може самата хартия да я складираме тук - в сигурна среда. Може да дигитализираме цялата информация, която да влезе в самия работен процес и да улесни дейността на хората, които работят с тях. Клиентите са ни от цяла България. Избрахме място, където е спокойно и е встрани от централните шумни райони. Това е част и от концепцията за сигурност, която имаме. Централният обект за нашата фирма е този тук. Наши клиенти са най-вече компании, които боравят с голям брой документи – предприятия, които съществуват дълги години и има много ведомости, документация, която трябва да се пази много време, както и счетоводни компании, банки, финансови институции и всеки, който борави с документи. Предвиждаме около 15 души на работа тук, хора, които са свикнали да работят с цифри и с документи, имаме и IT специалисти.“, каза Станимир Николов. „През 2014 година на 16 юли открихме Пътен възел-Българово и тогава си казахме, че по този начин ще отворим територията на Българово и Камено за инвестиции, за бизнес, за инициативни хора, които ще дойдат тук. Това, което си мечтаехме, започна да се случва. Аз благодаря, че тези хора припознават нашата Индустриална зона и хората от Българово – като партньори.“, каза кметът на Българово Йордан Йорданов. „Още от първия мандат на кмета Димитър Николов говорихме за бизнеси с висока добавена стойност, модерни. Този е именно такъв - „облачни технологии“, най-новото. Всички останали инвеститори трябва да се реализират наоколо много бързо. Успех! И да се разширите.“, каза зам. кметът на Бургас Красимир Стойчев. В центъра има всички условия за дейността на фирмата, както и условия за работа на служителите й. Процесът по дигитализация и архивиране: Безопасно вземане на документите, сигурно транспортиране, подготовката им, дигитализация – по избор, маркиране и индексиране на кашоните, подреждането им, достъп до дигитализираните документи. Не само съхраняване на сигурност за всички документи и архиви, но услугите позволяват: 24/7 онлайн достъп и контрол до съхраняваната информация, лесно проследяване на документацията, спестяване на физическо пространство, намаляване на разходите за администриране на информационни активи

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър

  • 29 Юли 2022
  • 1789
Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър. Инцидентът е станал вчера, около 19:00 ч. в извънработното време на спасителите и при вдигнат „червен флаг“, който забранява влизането в морската вода заради лошо време и бурни вълни.

Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас

  • 29 Юли 2022
  • 1691
Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас.

На вниманието на бургаския бизнес: Отвориха 2 програми за безвъзмездна финансова помощ!

  • 29 Юли 2022
  • 1682
Община Бургас продължава да следи какви подкрепящи бизнеса програми са активни и отворени за кандидатстване. Нека местните предприемачи се възползват от тях. Привлечете допълнителни средства в Бургас, нека не изхарчват всичко в София и евентуално в Пловдив!

Безплатни прегледи и консултации в областта на гинекологията организират в Бургас през август

  • 28 Юли 2022
  • 1894
Стартират кампания с безплатни прегледи и консултации за лазерни процедури, като съвременен начин на лечение и третиране на редица гинекологични проблеми. Тя ще се проведе през август в градовете Бургас и Пловдив.

Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“

  • 28 Юли 2022
  • 1841
Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“. Четири са събитията, които ще привлекат интереса на бургазлии и гостите на града. Ще се проведат в петък, събота и неделя.