« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кметът пожела успех на млади спортни таланти от Бургас в предстоящите им големи състезания

Днес кметът Димитър Николов посрещна в кабинета си някои от най-талантливите млади спортисти на Бургас. Това са: * Димитър Рачев – състезател на клуб по класическа и свободна борба „Бургас“, с треньор Николай Дачев. Тази година спечели бронзов медал от Европейското първенство в Букурещ. Ученик е на спортно училище „Юрий Гагарин“ – Бургас. * Теодора Попова – състезател на СК „Сентоки“, с треньор Живко Андреев. Тази година тя спечели бронз от Световно първенство по карате във Валенсия при 16-17 – годишните девойки. Стана и държавен шампион. Теодора е ученичка на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – Бургас. * Стоян Снежанов – състезател на спортен клуб „Джавелин“, ръководен от Есмерай Ибрям, в който тренират хора с увреждания. Тази година той има спечелен бронзов медал на Европейските младежки игри за хора с увреждания в Чехия, от дисциплината 800 метра бягане. „Благодаря ви за успехите, гордеем се с вас! Разчитайте на нашата подкрепа в подготовката ви за предстоящите големи турнири!“, каза кметът. Димитър Рачев тренира усилено за предстоящото световно първенство по борба. Теодора се готви за поредица от силни карате турнири, а Стоян вече мисли за участие в следващата параолимпиада. На днешната среща в кабинета на кмета Николов присъстваха още Атанас Атанасов – регионален експерт в Министерството на младежта и спорта, зам.-кметът Диана Саватева и Веселина Деведжиева – началник на спортния отдел в Община Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Обсъдиха опазването на природното богатство в Мандренското езеро

  • 06 Юни 2023
  • 40
Мандренското езеро е един от природните феномени и съхраняването на богатото му биоразнообразие е отговорност на всички страни, които имат отношение по този въпрос.

Миден уикенд от 9 до 11 юни представя най-вкусните бургаски изкушения

  • 06 Юни 2023
  • 62
И тази година тематичните уикенди от събитийния календар на Община Бургас ще предложат изкушения за любителите на морската храна. На хоризонта се задава традиционният Миден уикенд – от 9 юни (петък) до 11 юни (неделя).

Миди на тенекия, музика и приятни емоции ви очакват на острова тази събота

  • 05 Юни 2023
  • 323
За поредна година водолази ще почистят морското дъно в акваторията на остров Света Анастасия. Събитието "Чистото Черно море 2023“ ще се проведе на 10 юни (събота). То винаги се превръща и в атракция за посетителите. В екологичната акция ще се включат представители на СНЦ „Приятели на морето“.

Бургаски любители на фантастиката учредиха клуб

  • 05 Юни 2023
  • 307
Утре, вторник, 6 юни, ще се проведе първата среща на новоучредения Клуб на бургаските фантасти. Мястото е новата библиотека. Началото – в 18.45 часа. Темата на първата среща е „Фентъзи и алтернативна история“. В нея ще участват бургаските писатели Янчо Чолаков, Десислава Дюлгерян и Милена Алгари.

213 проекта за саниране на жилищни блокове подаде Община Бургас по Плана за възстановяване и устойчивост

  • 05 Юни 2023
  • 322
Община Бургас подаде 213 проекта за саниране на жилищни блокове по процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“, финансирана със средства от Националния план за възстановяване и устойчивост, стълб „Зелена България и е първенец в страната по подадени проектни предложения.