« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Дългоочаквана премиера на видеото към песента „Остани“

На откриването на 37-то издание на Националната изложба на цветя „Флора Бургас“. Мария Мутафчиева, Тони Димитров и RIA ще представят лично песента и клипа към нея. „Остани“ вече покори върховете на най-престижните музикални класации в България. Мери пише песента, провокирана от съвремието ни. „Създадохме нещо наистина ново във вокално отношение. Още докато слушах китарния риф на Миро, си представях характерната бленда на Тони Димитрова – като украшение и контраст на моята меланхолия. За да е всичко още по-красиво, добавихме и гласа на RIA в нашия дует. За представянето в Бургас сме подготвили специална версия на песента. Благодарни сме на Общината за съфинансирането на видеото! Работихме с творческия тандем Васил Стефанов / Стефка Николова. Снимахме на култови за града места и на още няколко интересни дестинации. Любопитна съм каква ще е реакцията на публиката, когато види цялата история!“, разказва Мария Мутафчиева. Тони Димитрова споделя: “Благодаря ви, Мери и Миро, за чудната песен! Благодаря на RIA за красивия й чист глас! Благодаря на всички, които вярват в нас и ни подкрепят, на Васко и Стефи, че обличат песните ни с живот, на моите скъпи приятели Митко, Жоро и Петьо, и на всички познати и непознати рибари от Рибарското селище за това, че са големи човеци и приятели! Това е щастие! Обичам ви!“ „Благодарна съм за възможността да се включа в „Остани“! Пожелавам успех на песента и видеоклипа! Нямам търпение да се видим на 29 април, Бургас!“, добавя RIA. Можете да чуете „Остани“ на всички музикални платформи в Интернет: https://lnk.to/-Ostani

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Удължават срока за записване за обучения на безработни лица по дигитална компетентност и 3D проектиране до 25 май

  • 18 Май 2022
  • 132
Срокът за прием на заявления за включване в обучение на безработни и неактивни лица, вкл. с увреждания, за придобиване на ключови компетентности по „Дигитална компетентност“ и „3D проектиране“, се удължава до 25 май.

Топ селекция на съвременни български филми ще бъде представена на фестивала "КиноВаканция"

  • 18 Май 2022
  • 127
От 11 до 14 юни, в зала „Тончо Русев“ на НХК, любителите на седмото изкуство ще се пренесат в ново кино измерение с фестивала „КиноВаканция“. Събитието ще представи пред бургаска публика лауреатите от двата големи фестивала „Златна роза“ във Варна и „Златен ритон“ в Пловдив.

Конференция „Български гласове за Европа: Климатични промени“ ще се проведе в Бургас

  • 18 Май 2022
  • 131
Климатичните промени и как да се справим с тях ще са тема на дискусия, която БТА организира на 20 май (петък) в Пресклуба си в Бургас – градът, откъдето започна инициативата на БТА „Български гласове за Европа“, която Агенцията изпълнява с подкрепата на Европейския парламент като част от по-голямата европейска дискусия Конференция за бъдещето на Европа.

Общинският съвет даде зелена светлина на кмета за детската болница

  • 17 Май 2022
  • 336
Общинските съветници дадоха зелена светлина днес на докладната записка на кмета Димитър Николов за изграждане на Многопрофилна болница за активно лечение на детски болести в Бургас.

Предложението на кмета Николов да се даде зелена светлина на 6 нови инвеститори срещна единодушна подкрепа

  • 17 Май 2022
  • 298
Днес общинските съветници подкрепиха единодушно предложението на кмета Димитър Николов да се даде зелена светлина на шестима нови инвеститори, които искат да отварят предприятия, да наемат хора и да работят в Бургас.