« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Отбелязваме Световния ден на здравето

Кметът Димитър Николов поздравява всички бургаски медици и студентите по медицина по случай професионалния им празник – 7 април, Световен ден на здравето "Уважаеми лекари, медицински сестри, санитари, фелдшери, здравни работници, студенти и всички, които сте избрали да се посветите на най-хуманната наука – медицината, Поздравявам ви по случай професионалния ви празник – 7 април, Световен ден на здравето! От свое име и от името на всички мои съграждани, на които сте помогнали, както и на тези, на които в момента оказвате неоценима помощ, най-сърдечно ви благодаря и ви пожелавам доброто, което правите 365 дни в годината да ви се връща стократно на вас и вашите близки. Вашата помощ е безценна, а професията, която сте избрали да следвате цял живот е най-хуманната и човеколюбива. Няма думи, които могат да се опишат безсънните ви нощи, прекомерната умора, високата отговорност и ежеминутният стрес, на който сте подложени в своята работа. Вие познавате отблизо човешката болка и отчаяние, но също така човешката благодарност и признателност. Благодаря ви, че ви има! Поклон пред хладнокръвието и труда ви, които спасяват човешки животи и съдби! Бургас ще продължи да надгражда в сферата на здравеопазването, защото вярвам, че медицината и вие, които я прилагате, сте най-съществената част от нашето общество! Общество, в което хората са здрави, чувстват се добре и живеят по-дълго, върви уверено напред! Затова ви пожелавам да сте живи и здрави! Нека признателността на вашите пациенти бъде най-голямата ви отплата и стимул по пътя на вашата професия! Честит празник!", пожелава още кметът Димитър Николов. Към поздравите на градоначалника се присъединява и общинският лекар д-р Лорис Мануелян чрез неговата авторска песен "Моята молитва".

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ОСТАВАТ БРОЕНИ ЧАСОВЕ ДО КОНЦЕРТА „БЪЛГАРИЯ ПЕЕ” В БУРГАС 2024

  • 19 Апр 2024
  • 31
Остават броени часове до големия концерт на 8-те хорови колектива от Бургас и поредна спирка на осмото издание на Националната хорова инициатива „България пее”.

120 УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО ЛИНГВИСТИКА

  • 19 Апр 2024
  • 28
120 ученици от VIII до XII клас пристигат в Бургас за участие в Националния кръг на олимпиадата по лингвистика.

МЕЖДУНАРОДНАТА РЕГАТА „ПОРТ БУРГАС“ СЕ ВЛИВА В КЪМПИНГ ФЕСТИВАЛА „EXPLORE THE WORLD“

  • 19 Апр 2024
  • 35
* Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара

По думите на военния ни министър българското разузнаване следи ситуацията в Близкия изток

  • 19 Апр 2024
  • 76
Докладваха ни, че ударът в Иран е ограничен по военна цел.

ВАРНА БЕ ДОМАКИН НА СЪСТЕЗАНИЯТА ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ В МОДАТА, ФРИЗЬОРИ И ГРИМЬОРИ

  • 19 Апр 2024
  • 99
За поредна година МОН организира състезания за излъчване на млади таланти в модата и фризьорството, като този път домакин на пъстрото събитие беше Варна.