« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Вижте отличените в състезанието „We love English“

Общо 463-ма ученици от 21 бургаски училища взеха участие тази година във второто издание на състезанието по английски език за втори клас на Община Бургас „We love English“. От тях 85 са класираните участници на призовите места, които ще бъдат отличени от Община Бургас на специална тържествена церемония на 26 април на Открита сцена „Охлюва“. По регламента на състезанието отличените ще получат награди, както следва: - Първите трима ученици с най-висок резултат получават грамота и еднократна финансова награда по Общинска програма "Бургаски деца"; - Учениците с резултат от 95 до 99 т. са класирани на първо място и ще бъдат наградени с грамота, златен медал и участие в седемдневен летен езиков лагер; - Учениците с резултат от 90 до 94 т. са класирани на второ място и получават грамота, сребърен медал и право на участие в летен интензивен езиков курс; - Учениците с резултат от 80 до 89 т. са класирани на трето място и получават грамота, бронзов медал и право на участие в летен езиков курс; - Учениците с резултат от 75 до 79 т. получават поощрителна награда и грамота. - Всички участници в състезанието ще получат грамоти за участие. Ето как изглежда отборното класиране по училища, които показаха най-добри резултати на състезанието по английски език: - НБУ "Михаил Лъкатник"- I място - ОУ "Александър Георгиев - Коджакафалията" - I място - ОУ "Васил Априлов" - II място - ОУ "Братя Миладинови" - II място - ОУ “П. Р. Славейков“ – ІІІ място - ОУ "Любен Каравелов" - III място За отборно класираните училища на І място наградата е участие в еднодневна екскурзия до исторически обекти. Купата за най-масово участие на ученици в езиковата надпревара се присъжда на СУ "Константин Петканов". Конкретните резултати на всички участници можете да видите на сайта на Центъра за подкрепа и личностно развитие или на линка: www.odk-burgas.com/bg/content/priklyuchi-sstezanieto-po-angliyski-ezik-za-vtori-klas-na-obshchina-burgas-we-love-english

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Удължават срока за записване за обучения на безработни лица по дигитална компетентност и 3D проектиране до 25 май

  • 18 Май 2022
  • 140
Срокът за прием на заявления за включване в обучение на безработни и неактивни лица, вкл. с увреждания, за придобиване на ключови компетентности по „Дигитална компетентност“ и „3D проектиране“, се удължава до 25 май.

Топ селекция на съвременни български филми ще бъде представена на фестивала "КиноВаканция"

  • 18 Май 2022
  • 132
От 11 до 14 юни, в зала „Тончо Русев“ на НХК, любителите на седмото изкуство ще се пренесат в ново кино измерение с фестивала „КиноВаканция“. Събитието ще представи пред бургаска публика лауреатите от двата големи фестивала „Златна роза“ във Варна и „Златен ритон“ в Пловдив.

Конференция „Български гласове за Европа: Климатични промени“ ще се проведе в Бургас

  • 18 Май 2022
  • 137
Климатичните промени и как да се справим с тях ще са тема на дискусия, която БТА организира на 20 май (петък) в Пресклуба си в Бургас – градът, откъдето започна инициативата на БТА „Български гласове за Европа“, която Агенцията изпълнява с подкрепата на Европейския парламент като част от по-голямата европейска дискусия Конференция за бъдещето на Европа.

Общинският съвет даде зелена светлина на кмета за детската болница

  • 17 Май 2022
  • 341
Общинските съветници дадоха зелена светлина днес на докладната записка на кмета Димитър Николов за изграждане на Многопрофилна болница за активно лечение на детски болести в Бургас.

Предложението на кмета Николов да се даде зелена светлина на 6 нови инвеститори срещна единодушна подкрепа

  • 17 Май 2022
  • 303
Днес общинските съветници подкрепиха единодушно предложението на кмета Димитър Николов да се даде зелена светлина на шестима нови инвеститори, които искат да отварят предприятия, да наемат хора и да работят в Бургас.