« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Германо-Българската индустриално-търговска камара отличи Община Бургас за ползотворното сътрудничество

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) връчи за осемнадесети път награди за развитието на българо-германските икономически отношения за 2021 г. С почетен плакет и грамота за ползотворно и тясно сътрудничество бе отличен кметът на Община Бургас Димитър Николов. Наградата от негово име получи заместник-кметът Красимир Стойчев, който благодари на Германо-Българската индустриално-търговска камара за активната работа и доброто сътрудничество. През 2021 г. в Бургас бяха реализирани редица инициативи, сред които се откроява бизнес форумът „Doing Business with Germany”, който се състоя през септември в Конгресния център. Зам.-кметът Красимир Стойчев сподели, че разчита на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) за привличане на инвеститори в индустриалните ни зони и за създаване на контакти между местни и немски компании. Награди от Германо-Българската индустриално-търговска камара получиха фирми, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през последната година. Гостите бяха приветствани и от Тим Курт – президент на ГБИТК и д-р Митко Василев – главен управител на ГБИТК. Сред официалните гости на събитието бяха министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, министърът на туризма Христо Проданов и Н. Пр. Кристоф Айхорн – посланик на Федерална република Германия в София. Наградата от негово име получи заместник-кметът Красимир Стойчев, който благодари на Германо-Българската индустриално-търговска камара за активната работа и доброто сътрудничество. През 2021 г. в Бургас бяха реализирани редица инициативи, сред които се откроява бизнес форумът „Doing Business with Germany”, който се състоя през септември в Конгресния център. Зам.-кметът Красимир Стойчев сподели, че разчита на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) за привличане на инвеститори в индустриалните ни зони и за създаване на контакти между местни и немски компании. Награди от Германо-Българската индустриално-търговска камара получиха фирми, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през последната година. Гостите бяха приветствани и от Тим Курт – президент на ГБИТК и д-р Митко Василев – главен управител на ГБИТК. Сред официалните гости на събитието бяха министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, министърът на туризма Христо Проданов и Н. Пр. Кристоф Айхорн – посланик на Федерална република Германия в София.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Програмата на Бургас за 24 май

  • 20 Май 2022
  • 209
* Над 6500 ученици и учители ще покажат, че 24 май е любимият празник на бургазлии. Началото е от 10:30 часа, а маршрутът е пл. „Тройката“ – ул. „Александровска“ – ул. „Алеко Богориди“ – Балюстрадата

Отбелязваме Европейския ден на морето

  • 20 Май 2022
  • 201
Датата 20 май е избрана за Европейски ден на морето. Тя е определена като такава от Европейския съюз през 2007 година като част от интегрираната морска политика на организацията.

Украсяват "Богориди" с живи цветя за празника

  • 20 Май 2022
  • 185
Днес започна украсяването на ул. „Богориди“ с живи пролетни цветя. По нея другата седмица ще преминат в шествие хиляди бургаски деца. Текат последни проверки на разхлаждащата система по осветителните стълбове.

Зов за помощ за малката Натали от Бургас!

  • 19 Май 2022
  • 354
Зов за помощ. Дете с рядко генетично заболяване се нуждае от средства за животоспасяваща операция. Натали е с много рядко генетично заболяване.

Ченгене скеле, Акве Калиде и Острова се включват в „Европейска нощ на музеите“

  • 19 Май 2022
  • 354
КТК "Ченгене Скеле", ТК „Акве Калиде“ и ТК Остров „Света Анастасия“ се включват в инициативата „Европейска нощ на музеите“ на 21май (събота) с богата програма и много възможности за бургазлии и гостите на града.