Продължава кампанията за набиране на средства за Общинския приют за кучета

Продължава кампанията за набиране на средства за Общинския приют за безстопанствени кучета в Бургас. До този момент приятели на четириногите са дарили около 600 лева в специалните кутии, поставени в новата библиотека, Културен дом НХК и павилиона на ОП “Морски знаци” при Часовника. Ако искате да подпомогнете грижата за безстопанствените животни, може да си закупите специалния календар от съответните места, посветен на кампанията. Може да направите финансово дарение, според възможностите си, като използвате дарителската сметка на Община Бургас. ОБЩИНА БУРГАС Банкова сметка за дарения IBAN: BG08SOMB91308424151744 БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД BIC: SОMBBGSF Вид плащане: 445100 Основание: Дарение приют за кучета Важно! Задължително в полето „Основание“ е нужно да уточните, че средствата са за Приюта за безстопанствени кучета и за какво точно желаете да се използват те - за храна, операция, хигиенни средства, за определено куче или при нужда, за който и да е питомец. Най- дългосрочната и добра опция, чрез която ще помогнете на куче от приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която трябва да сте сигурни, че можете да поемете, тъй като животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако след това решите да го разсиновите, травмите върху психиката и общото му състояние са изключително негативни. Събраните средства ще бъдат използвани за увеличаване броя на кастрираните животни, за провеждане на задомителни кампании, лечение на болни безстопанствени и изоставени домашни животни и изграждане на нови съоръжения в общинския приют.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Античен град Хераклея Синтика край Петрич вече е отворен за посетители

  • 20 Апр 2024
  • 127
Античният град Хераклея Синтика е сред най-привлекателните археологически обекти на Балканите през последните 15 години. За него пишат древни гръцки и латински автори, сред които Омир, Херодот и Тукидид. С радост Ви информираме, че Античен град Хераклея Синтика отново е отворен за посетители! Новия облик на града ще Ви пренесе векове назад, а всичко което ще видите тук е такова, каквото са го оставили древните му обитатели.

Царицата на Розата Карлово 2023 и нейна подгласничка посетиха Китай

  • 20 Апр 2024
  • 138
Царицата на Розата Карлово 2023 Антония Лалова и нейната подгласничка Дани Илиева пътуваха до Китай, по покана на кмета на курортния град Саня, в периода 04.04.2024 г. – 17.04.24 г.

ПЕЩЕРА „ДОБРОСТАНСКИ БИСЕР“ КРАЙ АСЕНОВГРАД – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЕЦА

  • 20 Апр 2024
  • 120
Пещера „Добростански бисер“ край Асеновград отваря врати на 1-ви май.

КМЕТЪТ СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ НАГРАДИ ШАМПИОНИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС В ХАСКОВО

  • 20 Апр 2024
  • 158
Александър Василев от България и Надя Кулби от Полша спечелиха шампионските титли на Международния турнир от сериите ITF – втора категория до 18 години Хасково 2024.

Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново

  • 20 Апр 2024
  • 111
Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново.