« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Да помогнем на кучетата от бургаския общински приют

Ако обичате кучета и имате желание да помогнете на тези, които нямат свой дом и семейството, можете да се включите в инициативата на Общинския приют за безстопанствени кучета Бургас. Едната възможност е да закупите благотворителен календар, да дарите пари в специално изработените кутии за дарения, които може да намерите в новата библиотека, Културен дом НХК и в павилиона на ОП "Морски знаци". Може да направите финансово дарение, според възможностите си, като използвате дарителската сметка на Община Бургас. ОБЩИНА БУРГАС Банкова сметка за дарения IBAN: BG08SOMB91308424151744 БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД BIC: SОMBBGSF Вид плащане: 445100 Основание: Дарение приют за кучета Важно! Задължително в полето „Основание“ е нужно да уточните, че средствата са за Приюта за безстопанствени кучета и за какво точно желаете да се използват те - за храна, операция, хигиенни средства, за определено куче или при нужда, за който и да е питомец на приюта. Най- дългосрочната и добра опция, чрез която ще помогнете на куче от приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която трябва да сте сигурни, че можете да поемете, тъй като животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако след това решите да го разсиновите, травмите върху психиката и общото му състояние са изключително негативни. Събраните средства ще бъдат използвани за увеличаване броя на кастрираните животни, за провеждане на задомителни кампании, лечение на тежко болни безстопанствени и изоставени домашни животни и изграждане на нови съоръжения в общинския приют.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

По думите на военния ни министър българското разузнаване следи ситуацията в Близкия изток

  • 19 Апр 2024
  • 13
Докладваха ни, че ударът в Иран е ограничен по военна цел.

ВАРНА БЕ ДОМАКИН НА СЪСТЕЗАНИЯТА ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ В МОДАТА, ФРИЗЬОРИ И ГРИМЬОРИ

  • 19 Апр 2024
  • 34
За поредна година МОН организира състезания за излъчване на млади таланти в модата и фризьорството, като този път домакин на пъстрото събитие беше Варна.

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 90
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 91
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.