Бургас домакин на единственото международно състезание по скейтбординг в България

В предстоящото седмо издание на Burgas Skate Open ще се включат майстори на дъската от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Аржентина, Чехия, Колумбия и Израел. Организатори на събитието са сдружение „Скейт Клуб Сливен“, Община Бургас и Amnesia Skate Shop, с партньорството на Red Bull. В петък, 13 август, ще се проведе предварителната част на турнира. Между 15.00 и 20.00 часа на площад „Тройката“ скейтърите ще излязат за демонстрационно шоу. Много музика и атрактивни трикове ще спрат дъха на публиката, вдигайки адреналина за основната атракция през уикенда. Съботата и неделята са запазени за същинското състезание, което ще се проведе в най-добрия скейт парк у нас – „Изгрев“ - Бургас. В надпреварата за призовите места ще премерят сили предимно скейтбордисти от България, както и няколко чуждестранни гости. Осигурен е награден фонд, който да стимулира участниците да дадат най-доброто от себе си. Състезателната част ще започва в ранния следобед и ще приключва до 20.00 часа. За настроението на участници и публика ще се грижи диджей. Тазгодишното издание на Burgas Skate Open отново ще има съпътстващи културни събития. На 13 август, от 20.00 часа, ще бъде открита фотографска изложба с най-атрактивни фотоси на скейтъри в градска среда, а в последния ден – 15 август – младежкото международно събитие ще завърши с прожекция на скейт филм, клипове и атрактивни кратки видеа . Киновечерта ще стартира в 21:30 часа.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 228
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 214
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 221
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 418
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 383
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас