« септември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

До 31 август е срокът за възражения по изравнителните сметки за парно и топла вода

От Дружеството напомнят, че ако все още има клиенти, които не са осигурили достъп на топлинните счетоводители до домовете им, за да засекат показанията на индивидуалните уреди, то преди 31 август трябва да се свържат с фирмата за дялово разпределение. "Необходимо е да се насрочи допълнителна дата за отчет и проверка на изправността на устройствата. Напомняме, че дори да не се използва парно и топла вода в имота, уредите трябва да бъдат засечени. Ако това не бъде направено, според нормативната уредба, на клиентите ще бъде начислена енергия по максимален специфичен разход на сградата", обясняват от Дружеството. Изчисленията в изравнителните сметки са извършени с определената от КЕВР цена на топлинната енергия. Сумите за доплащане или възстановяване са изрично посочени. Сума за възстановяване има в случай, че потребената и отчетена топлинна енергия е по-малко от прогнозно начислената и заплатена. Сумата за доплащане има, когато изразходваната енергия от клиента е повече от начислената прогнозна през сезона. Ако клиентът не е заплатил текущите си фактури през отоплителния сезон, то в изравнителна сметка е описано задължението. В зависимост каква част от прогнозната сума за топлинна енергия не е платена, ще има по-малка сума за въстановяване или по-голяма сума за доплащане Сумите за възстановяване могат да се получат на всички каси на Топлофикация Бургас или да се приспаднат от следващи фактури за новия отоплителен сезон до изчерпването им. От дружеството поясняват, че при допълнителни въпроси абонатите могат да се обърнат за информация на посочените телефони за контакт с Топлофикация Бургас.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day

  • 17 Сеп 2021
  • 140
На 17 септември, за шеста поредна година, Бургас се включва в световната инициатива PARK(ing) Day. В тази връзка по традиция няколко паркинг места от синята зона ще бъдат трансформирани за един ден в място за отдих и свободно време на гражданите. Местата са определени на ул. "Константин Фотинов" в пресечката с бул. "Богориди".

Тестов период за управление на светофарните уредби по булевард "Демокрация"

  • 17 Сеп 2021
  • 130
Община Бургас съобщава на своите жители и гости, че от 09.00 часа на 18.09.2021 г., събота, започва тестов период за координирано управление на светофарните уредби по „Демокрация“, така наречената „зелена вълна“.

Стартира новата общинска програма „Моят град Бургас”

  • 17 Сеп 2021
  • 135
През тази учебна година децата във всички бургаски детски градини и учениците в 12 училища ще изучават новият предмет „Краезнание“, част от новата общинска програма „Моят град Бургас”. Децата в трета и четвърта група и учениците в първи и пети клас ще се запознаят със забележителностите и символите на Бургас, с историята на тяхното училище и детска градина, улицата и комплекса, в които живеят.

"Бебе Зона" отново в Бургас

  • 17 Сеп 2021
  • 105
За четвърта поредна година в Бургас ще се проведе специализираното търговско изложение „Бебе Зона“. На 25 и 26 септември в Експозиционен център „Флора“ бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да тестват и закупят детски стоки и услуги директно от най-големите производители и вносители в България.

Почитаме София, Вяра, Надежда и Любов

  • 17 Сеп 2021
  • 123
На 17-и септември църквата почита паметта на светите мъченици София, Вяра, Надежда, Любов и отдава почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта.Днес празнува българската столица София.