„Бургасбус“ променя маршрута на линия № 4, търси алтернатива на 12 и 12 А

От петък ще бъде променен маршрутът на линия № 4, съобщиха от ръководството на "Бургасбус". Вместо по ул. "Ванче Михайлов", автобусът ще преминава вече през "Трапезица", по ул. "Струга", Колодрума, след което по ул. "Стефан Стамболов",  бул. "Демокрация", до автогара Юг и ще продължава по стария си маршрут. До края на седмицата "Бургабус" ще предложи алтернатива на досега съществуващите линии 12 и 12 А, като идеята е да се обезпечи районът до ВХТИ и "Демокрация". По бързите автобусни линии Б1 и Б2 се пускат допълнителни превозни средства и преминаването им по разписание се намалява с 1 минута. Осигурени са и допълнителни превозни средства по линиите на тролейбусите, като интервалът на движение на Т1 и Т2 се намалява с 2 минути. Осигурени са 25 хиляди допълнителни карти с подробни разписания, които  ще бъдат раздавани в автобусната мрежа и в билетните центрове. Екипи на "Бургасбус" са готови да разясняват транспортната схема пред организации, фирми, пенсионерски клубове и училища при необходимост. Заявки могат да се изпращат на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..         Новата линия "Б Одрин", която в голямата си част повтаря маршрута на старата 121, ще осигури директна връзка на живеещите в "Меден рудник" с предприятията в и около Северна промишлена зона и по конкретно по улица "Одрин".  Всички правоимащи ученици, пенсионери и хора с увреждания могат да си вземат заедно с електронна карта и безплатни талони за пътуване в автобусите и тролеите, които нямат валидатори. Това ще им даде възможност да се прикачват безплатно в необходимите за тях превозни средства. По желание на жителите на кварталите "Лозово" и "Рудник" се въведоха по-ранни и по-късни автобуси.  Екипът на "Бургасбус" е готов да предложи промени на часовите графици на автобусите и тролейбусите, съобразявайки се с желанието на гражданите. За улеснение и подобряване на времето за слизане и качване, в съчленените автобуси пътниците ще могат да се качват не само от първа врата, но и от втора. Все още слабо използвани остават линии 4 и 13. Ако не се наситят с пътници, маршрутът им ще бъде променен. "Бургасбус" очаква предложенията на кметовете на Маринка, Извор и Твърдица за промяна на разписанието на междуселищните автобуси, за да се осигури по-голямо удобство на учениците.   На разположение е и денонощен телефон 056 810943, фейсбук страница - БУРГАСБУС ЕООД, на които гражданите могат да отправят своите въпроси и предложения.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

В ОБЩИНА НЕСЕБЪР ДЕЙСТВА НАЙ- СЪВРЕМЕННАТА СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ

  • 28 Мар 2024
  • 51
Kметът на Несебър Николай Димитров, директорът на Областна дирекция на МВР Бургас старши комисар Емил Павлов и главен инспектор Коста Кирязов, началник на РУ Несебър представиха надградената и разширена мрежа за видеонаблюдение на територията на общината.

Близо 36 000 души са се вписали в регистъра на хазартно уязвимите лица

  • 28 Мар 2024
  • 71
Близо 2000 граждани са подали заявление за вписване регистъра на уязвимите лица за по-малко от месец - от началото на март до момента. Над 8100 са заявили желанието си да ограничат достъпа си до хазартни игри от началото на годината, а от възобновяване на регистъра през 2022 г. до сега вписаните в него са почти 36 000 души.

Държавно ловно стопанство "Тунджа" дарява фиданки на жителите на Ямбол за Седмицата на гората

  • 28 Мар 2024
  • 59
По случай предстоящия професионален празник на лесовъдите, горските служители и работници и „Седмица на гората“, която отбелязваме традиционно в първата седмица на април, Държавно ловно стопанство „Тунджа“ предоставя безвъзмездно фиданки на гражданите на Ямбол.

„Има такъв народ“ върна неизпълнен мандат за съставяне на правителство на президента Румен Радев веднага, след като той им го връчи

  • 28 Мар 2024
  • 69
„Има такъв народ“ (ИТН) върна неизпълнен третия мандат за съставяне на правителство на президента Румен Радев веднага, след като той им го връчи.

ОСТАВАТ САМО 2 ДНИ, В КОИТО МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ КОЛЕКЦИОНЕРСКАТА ИЗЛОЖБА „КРАЛСКО ВЪЛШЕБСТВО ОТ ПОРЦЕЛАН“

  • 28 Мар 2024
  • 79
Остават само 2 дни, в които можете да посетите колекционерската изложба „Кралско вълшебство от порцелан“ в Културен център „Морско казино” от 10.00 до 18.00 часа. Входът е свободен.