« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Запишете се за Третата младежка академия за доброТворци

След успешното провеждане на първите две Младежки академии за доброТворци, Община Бургас и нейната младежка платформа „Бургас харесва младите“ отново търсят младежи с мотивация и свежи идеи, които искат да се включат в третото ѝ издание. То ще се проведе във втората половина на юли в Бургас. Участието на младежите е безплатно. Целта на Академията е участниците да развият знания, умения и компетенции, необходими за включването им в доброволческата структура към Община Бургас, зародила се по време на първата и втора академия, както и да дават свежи и иновативни идеи за събития, инициативи и пространства, които да развият родния им град. Желаещите да кандидатстват трябва да попълнят формуляр до 04 юли с кратка мотивация на следния линк: https://forms.gle/JxaD8qB7W3Cmty98A Кандидатите трябва да бъдат младежи между 15 и 25 години, с предприемачески дух и идеи за развитие. Те ще бъдат одобрени според мотивацията и след провеждането на интервю. Академията за младежи ще се проведе на няколко тематични блока, в рамките на които участниците ще придобият по-задълбочени знания за функциите и структурата на Общината, и за въпросите, касаещи младежката общност и най-вече тези на възраст между 15 и 25 години. В рамките на третия ден от Академията участниците ще имат възможността да се срещнат с проактивни, признати и вдъхновяващи личности, своеобразни посланици на иновациите и доброволчеството по света и у нас. Тези съвременни и млади будители, не само ще споделят своя личен и професионален път, но и ще бъдат ментори на участниците при създаването на концепции за бъдещи доброволчески каузи. За финал - участниците, обединени в екипи, ще презентират своите доброволчески идеи и ще се „състезават" за финансиране. Младежите, част от настоящия доброволчески корпус ще имат специална сесия, в рамките на която ще споделят досегашния си доброволчески опит. Повече информация можете да намерите във фейсбук и инстаграм профилите на общинската младежка платформа – „Бургас харесва младите“.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 197
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 227
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 182
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 225
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 196
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.