« август 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Пламен Синков официално встъпи в длъжност като заместник-председател на Апелативен съд– Бургас

Съдия Пламен Синков е новият заместник –председател на Бургаския апелативен съд. На тържествена церемония днес той подписа официално акта за встъпване в длъжност. Събитието се състоя в конферентната зала на Апелативен съд –Бургас в присъствието на административните ръководители на Районния, Окръжния и Административния съд в града. Председателят на Апелативен съд – Бургас Деница Вълкова изрази увереност, че и като заместник председател на Апелативен съд- Бургас съдия Пламен Синков ще продължи отстоява каузата на истината и справедливостта и ще работи за повишаване доверието на гражданите в съдебната институция. От името на съдиите в Апелативен съд – Бургас съдия Вълкова пожела здраве, увереност в работата и успехи във всяко начинание. Съдия Синков благодари на колегите си за съвместната работа досега, подчерта, че водещото при него винаги е уважението към хората и си пожела съдебни актове, от които да не се срамува. На заседание на 22 ноември 2016 г. Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет гласува с пълно единодушие съдия Пламен Синков да бъде назначен за заместник-председател на Апелативен съд – Бургас. Пресслужбата на съда припомня, че в края на септември дългогодишният ръководител на наказателно отделение и зам.-председател на съда Георги Кошничаров подаде оставка. На общо събрание на съдиите, проведено на 04.10.2016 г. след тайно гласуване, беше взето решение да се подкрепи кандидатурата на съдия Синков. Пламен Синков е съдия от “кариерата“. Целият му професионален стаж е в съдебната система. Има административен опит като заместник-председател на Районен съд Бургас. От 2006 г. до момента работи като съдия в Окръжен съд –Бургас. От 20 юли 2015 г. е командирован в Апелативен съд – Бургас. Магистратът е с най-висок съдийски ранг- „съдия във ВАС И ВКС“ и с решение на ВСС от 2014 г.му е определена комплексна оценка от атестацията “много добра“. Работи в областта на наказателното правораздаване. След командироването си в Апелативен съд –Бургас няма нито един отменен съдебен акт. Съдия Пламен Синков ще ръководи и наказателното отделение на съда.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Протест заради хотел за изолация на болни с Covid-19

  • 05 Авг 2020
  • 43
Протестът събра пред сградата на Областна управа недоволни от избора на хотела, в който ще бъдат изолирани болни от коронавирус туристи. Той се намира между Равда и Несебър и е посочен за тази цел от Министерството на туризма.

Бой в самолет заради пътник без маска

  • 05 Авг 2020
  • 41
Пасажерите на пътнически полет от Амстердам до Ибиса се сбиха с мъж, който отказал да носи маска в самолета. На видео, разпространено в социалните мрежи се вижда как няколко пътници се опитват да ударят гол до кръста мъж. Други пък се опитват да спрат конфликта.

Община Бургас изиска документацията на сараите в парк "Росенец"

  • 05 Авг 2020
  • 45
Собственикът на морския сарай в парк Росенец все още не е подал заявление за въвеждане в експлоатация. Той има разрешение за строеж за сградите и за басейна.

„Бургасбус“ пуска допълнителни нощни курсове в натоварената фестивална седмица

  • 05 Авг 2020
  • 44
Тази седмица Бургас е домакин на Spice music festival, на предшестващ го кулинарно-музикален фест, както и на много други развлекателни събития. Очаква се те да бъдат посетени от хиляди гости на града и местни жители.

Меркел не иска американските войници да си тръгват

  • 04 Авг 2020
  • 160
Германският канцлер Ангела Меркел се противопоставя на американските планове за изтегляне на хиляди бойци на САЩ от Германия, заяви говорителка на правителството на брифинг в Берлин.