Млади специалисти търси да назначи Община Бургас

  • 18 Май 2021
Свободните позиции са във връзка с изпълнение на програмата “Старт на кариерата 2021“ на Агенция по заетостта. Одобрените кандидати ще бъдат ангажирани в сферата на културата. Задължителните изисквания към кандидатите са да са пълнолетни лица на възраст до 29 години, регистрирани или имащи право да се регистрират в дирекция „Бюро по труда“ като безработни или като търсещи работа (допустимо е кандидатите да са работещи лица); да имат завършено висше образование – бакалавър или магистър; да не притежават трудов стаж по завършената от тях специалност; да не са учащи. Община Бургас допуска да кандидатстват лица с много широка сфера на специалности. За проверка за допустимост на специалността кандидатите следва да се обръщат към съответната дирекция „Бюро по труда“ по местоживеене. Одобрените кандидати ще бъдат назначени в отдел „Култура“ на Община Бургас и в Център за съвременно изкуство и библиотека – Бургас. Вижте всички подробности за позициите: 1. Основни дейности: Участва в подготовката и реализирането на конкретни програми и културни прояви, фестивали, конкурси, празници и чествания, организирани от Община Бургас и Център за съвременно изкуство и библиотека (РБ „П. Яворов“); Представя пред посетители изложбите, експонирани в Център за съвременно изкуство и библиотека; Включва се в подреждането на библиотечни документи и експонати в изложбените зали; Осъществява контакти с различни медии и туроператори за популяризиране на културните събития и участва в изготвянето на рекламните материали; Работи с ползвателите на Общообразователна читалня „Петя Дубарова“ към Център за съвременно изкуство и библиотека (РБ „П. Яворов“), предназначена за юноши и младежи и др. 2. Вид на договора: срочен, основание: чл.68, ал.1, т.1 от Кодекса на труда във връзка с чл.70 от КТ. 3. Срок, за който ще бъдат наети лицата: 12 месеца. 4. Работно време: пълно работно време, работа по график. 5. Основно трудово възнаграждение: 800 лв. 6. Необходими документи: - професионална автобиография; 1) Кандидатите следва да се регистрират в съответната Дирекция „Бюро по труда“ по местоживеене и да подадат документи за програма „Старт на кариерата“, по заявката на Община Бургас. 2) Проверка за допустимост на кандидатите се извършва от Дирекция „Бюро по труда“. 7) Интервю. Пълните условия на програмата и процедурата за кандидатстване кандидатите могат да се запознаят на сайта на Агенцията по заетостта: Програма "Старт на кариерата"... | Агенция по заетостта (government.bg)

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 133
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 126
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 130
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 421
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 393
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.