Специалисти представят съвременни ИТ решения за бизнеса в Бургас

На 30-ти ноември в Бургас ще се проведе събитие на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, което ще представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и съвременни ИТ решения за бизнеса. Бизнес събитието се организира от „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и ще събере водещи специалисти, които ще разкрият възможности за инвестиции и управление на бизнес процеси пред мениджъри на различни компании, инвеститори от страната и гр. Бургас, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации и студенти. „Бизнес и ИТ. Нови възможности“ ще представи лектори от водещи компании от бранша, които ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании. Всеки представител на фирма, който присъства на събитието ще има възможността да зададе лично въпросите си и да получи ценни съвети за решаването на сложни бизнес казуси. „Бизнес и ИТ. Нови възможности“ ще се проведе в Бургаския свободен университет в две части – от 9:30 и 13:30 часа. Партньори на събитието са "Индустриален и логистичен парк" – Бургас АД, Община Бургас, Бургаски свободен университет, ERP Academy, КРИБ – Бургас, SUTHERLAND, сп. Enterprise, Uchi.bg, Pixelmedia.bg и Smartage.bg.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 40
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 75
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 49
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е СЪЗДАЛ ЛОГОТО НА БУРГАСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ – ОТГОВОРЪТ Е В ГАЛЕРИЯ „ПЕТКО ЗАДГОРСКИ”

  • 28 Мар 2024
  • 83
*Изложбата „Графичен дизайн” с над 100 пана ще представи Петър Пецин тази вечер в Бургас

МИНИСТЪР КРЪСТЮ КРЪСТЕВ ВРЪЧИ ДВЕ НАГРАДИ НА ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА СЪБИТИЕТО „ИКАР“ 2024

  • 28 Мар 2024
  • 78
Министърът на културата Кръстю Кръстев връчи две награди– за куклен театър на Държавния куклен театър в Стара Загора и за драматичен театър – на Народния театър „Иван Вазов“.