« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургазлии, подайте ръка на нуждаещите се, включете се в кампанията "Купи и дари"

Кампания „Купи и Дари" е ежегодна инициатива, имаща за цел да подкрепи социално слаби семейства и хора в затруднено положение, чрез събиране и дарение на дълготрайни хранителни и санитарни продукти от първа необходимост. Инициативата се реализира 11 поредни години в град Бургас, благодарение на клуб Ротаракт Приморие и Метро България. Целта е традицията да се продължи и заедно да направим стъпка към по-усмихнати и спокойни Коледни празници за хората в нужда. Призоваваме ви да се включите в нашата инициатива на 19-и и 20-и декември в магазин 'Метро" в Бургас, като закупите избрани от вас продукти и ги оставите в количките с надпис "Купи и дари", намиращи се след касовата зона. Препоръчителни хранителни и санитарни продукти, които можете да закупите са: Брашно, олио, оцет, сол, захар; - Варива като боб, ориз, леща, спагети, макарони, юфка; - Консервирани храни и храни в буркани: грах, царевица, лютеница, кисели краставички, чушки, маслини; - Захарни и тестени изделия: вафли, кроасани, шоколад, солети, соленки, сухи пасти; - Вакумирани колбаси, кашкавал, сирене; - Санитарни материали: сапун, шампоан, пасти и четки за зъби, веро, прах за пране, почистващи препарати. Станете един от героите за онези, които се притесняват за препитанието си, на цената на минимална инвестиция от ваша страна. От БЧК-Бургас правят връзката с българските семейства и крайно нуждаещи се хора, които ще бъдат зарадвани тази година. Искрено вярваме, че в тези дни на изпитанието и трудностите на 2020 година е важно да останем хора и да подадем ръка на нуждаещите се. Нека заедно положим усилия да върнем усмивката и надеждата на тези хора за предстоящите светли коледни празници в тази година, изпълнена с премеждия, обнадеждени са организаторите на кампанията.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 68
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 80
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.

МЗХ публикува за обществено обсъждане изменение в нормативната уредба за интервенциите в областта на агроекологията

  • 19 Апр 2024
  • 88
Министерство на земеделието и храните публикува за обществено обсъждане проект на Наредба № 10 от 2023 г. за условията и реда за прилагане на интервенциите в областта на околната среда и климата и хуманно отношение към животните.

Новите 80 автомобилa за Автомобилна администрация вече са доставени

  • 19 Апр 2024
  • 88
С нови 80 автомобила за контрол изцяло обновяваме автопарка на ИА „Автомобилна администрация“.