« април 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургазлии, подайте ръка на нуждаещите се, включете се в кампанията "Купи и дари"

Кампания „Купи и Дари" е ежегодна инициатива, имаща за цел да подкрепи социално слаби семейства и хора в затруднено положение, чрез събиране и дарение на дълготрайни хранителни и санитарни продукти от първа необходимост. Инициативата се реализира 11 поредни години в град Бургас, благодарение на клуб Ротаракт Приморие и Метро България. Целта е традицията да се продължи и заедно да направим стъпка към по-усмихнати и спокойни Коледни празници за хората в нужда. Призоваваме ви да се включите в нашата инициатива на 19-и и 20-и декември в магазин 'Метро" в Бургас, като закупите избрани от вас продукти и ги оставите в количките с надпис "Купи и дари", намиращи се след касовата зона. Препоръчителни хранителни и санитарни продукти, които можете да закупите са: Брашно, олио, оцет, сол, захар; - Варива като боб, ориз, леща, спагети, макарони, юфка; - Консервирани храни и храни в буркани: грах, царевица, лютеница, кисели краставички, чушки, маслини; - Захарни и тестени изделия: вафли, кроасани, шоколад, солети, соленки, сухи пасти; - Вакумирани колбаси, кашкавал, сирене; - Санитарни материали: сапун, шампоан, пасти и четки за зъби, веро, прах за пране, почистващи препарати. Станете един от героите за онези, които се притесняват за препитанието си, на цената на минимална инвестиция от ваша страна. От БЧК-Бургас правят връзката с българските семейства и крайно нуждаещи се хора, които ще бъдат зарадвани тази година. Искрено вярваме, че в тези дни на изпитанието и трудностите на 2020 година е важно да останем хора и да подадем ръка на нуждаещите се. Нека заедно положим усилия да върнем усмивката и надеждата на тези хора за предстоящите светли коледни празници в тази година, изпълнена с премеждия, обнадеждени са организаторите на кампанията.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Язовир "Камчия" прелива, имаме вода за 2,5 години

  • 15 Апр 2021
  • 103
При дъждове язовир “Ясна поляна“ се очаква да прелее в неделя или понеделник.

Израел ще позволи ограничено влизане на чужди туристи от 23 май

  • 15 Апр 2021
  • 91
Израел ще започне да допуска чуждестранни групи туристи от 23 май като първа фаза от възстановяване на активна туристическа дейност.

Патриарх Неофит е в болница

  • 15 Апр 2021
  • 90
Той отсъства от днешното първо заседание на 45-ото Народно събрание, защото е болен, съобщи председателстващата Мика Зайкова от "Има такъв народ".

Турция: САЩ отменят разполагането на военни кораби в Черно море

  • 15 Апр 2021
  • 89
В четвъртък турският външен министър Мевлют Чавушоглу потвърди информацията, че Съединените щати са отменили планираното преминаване на два техни военни кораба през Босфора и Дарданелите на път за Черно море.