Включете се в конкурса „Да украсим Бургас" - очакват ви интригуващи награди

Интригуващи награди очакват участниците, които стигнат до финала на традиционния конкурс "Да украсим Бургас". Тази седмица стартира неговото десето издание. Търси се най-атрактивната и впечатляваща коледна украса на външни фасади на офиси, магазини и обществени сгради. Целта е да се поощри инициативността на всеки бургазлия, който лично допринася за общото настроение по празниците. Общината ще награди най-оригиналните предложения с безплатни ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически Акве Калиде през новата 2017 година. Финалистите ще бъдат наградени и с  ръчно изработени сувенири, предоставени от Общинско предприятие "Морски знаци". Както всяка година, сред наградите ще бъде и новият луксозен календар на Община Бургас за 2017-та. В него ще влязат най-атрактивните фотографии от традиционната годишна фото експозиция "Бургас около мен". В конкурса могат да се включат жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Участието е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията очакваме до 16-ти декември /петък/.     След събиране на всички предложения в определения срок, комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите, разбира се, няма да закъснеят. Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен от всякога!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Богданов: ЕК одобри проект на МИИ за изграждане на единен инвестиционен портал, който ще обедини цялата административна дейност към потенциалните инвеститори

  • 28 Мар 2024
  • 84
„Европейската комисия одобри идеен проект на Министерството на икономиката и индустрията. Заедно ще изградим единен инвестиционен портал, който има за цел да обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас“.

Борбата със сивия сектор и улесненото администриране обсъдиха ръководството на Агенция „Митници“ и представители на алкохолния сектор

  • 28 Мар 2024
  • 94
Ръководството на Агенция „Митници“ се срещна с представители на десетте най-големи компании в сектора за производство и търговия на алкохолни напитки.

Специализирана полицейска операция се провежда в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел"

  • 28 Мар 2024
  • 97
Специализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел".

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 136
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 114
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.