« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Drive-in конференция в събота, в Бургас

Но едновременно с това всички от технологичния сектор у нас закопняха за реален човешки контакт и общуване. Екипът на ЕПАМ откри решение в тази ситуация, а именно форматът Drive-in конференция. В партньорство с Община Бургас и един от бургаските молове, след две успешни издания в София, в събота, 17 октомври, предстои първото издание на подобно събитие край морето. Конференцията ще предложи технически лекции, които посетителите ще наблюдават на голям екран от своите автомобили в пълен комфорт и безопасност. Гостите ще имат възможност да изгледат две презентации от Ивайло Пашов и Самуил Алексов - Chief Software Engineers в ЕПАМ. Темите са на английски език и са озаглавени: "Modern Event-Driven Systems", "Immersive Media" и "Modern Event-Driven Systems". Кино преживяването на открития паркинг на Galleria Burgas се допълва от възможността посетителите да останат за специална прожекция на филма Bloodshot с Вин Дизел в главната роля. Събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. За повече информация, програма и записване: https://epa.ms/burgas "През последните месеци от старта на пандемията започнахме да провеждаме повечето си активности онлайн... до Drive-in Conf. Тази идея възникна спонтанно, докато обсъждахме последната ни онлайн конференция. Някой от нашия екип предложи формата кино с коли и само половин час по-късно бяхме на конферентен разговор, обсъждайки детайлите по организацията!", сподели Владимир Начев - регионален мениджър на ЕПАМ. "Участието ми в събитието е много интересно, защото заснехме презентацията в Бургас. През лятото имах възможността да работя от морето като част от концепцията Remote by design на ЕПАМ", каза един от лекторите - Ивайло Пашов.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 107
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 125
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 137
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 154
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 126
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение