Инициативата БулевАрт идва с нови изненади през настоящата седмица

Тази вечер, понеделник, от 19:30 ч. в #HashtagSTUDIO на ул. "Абоба" №1 ще се проведе традиционният QUIZ. Продължителността на играта е от 2 до 2:30 астрономически часа на отбори. На арената на знанието ви очакват 51 въпроса от обща култура. Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799. На 23.09, сряда, от 17:00 ч. в галерия "Пролет", на ул. "Лермонтов" № 32, ще се открие изложба живопис на една знакова фигура в съвременното изкуство - Милко Божков, на тема "Дайкири над Неапол". Негови произведения са в колекциите на Конгресната библиотека - Вашингтон, Музея на изкуствата - Портланд, Националната библиотека на Франция, галерията на префектура Канагава, Япония и др. Участник е в над 80 самостоятелни изложби. На 24 септември, четвъртък, от 19:00 ч. в Papa Beer на ул. "Милин камък" № 1 за пореден път ще гостува Калоян Николов, финалистът от "Гласът на България". С холивудската си харизма, бургазлията всеки път взривява публиката. Калоян и Папата ви обещават незабравими емоции. Четвъртък е ден за музика и бира! На 25 септември, петък, от 21:00 ч. HashtagStudio, на ул. "Абоба" №1 ви кани на стендъп комедията "Мъже почти за пример". Двама мъже пълни със случки, които не бива да повтаряте, пристигат в град Бургас да ви забавляват. Елате да се смеете до сълзи с ТЕО ЧЕПИЛОВ и FLASH. Не пропускайте тази несравнима комедийна комбинация. Само за лица над 18 години. Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799 На 26 септември, събота, от 22:00 ч. бар Target открива сезона на хубавата музика в компанията на бургаската рок банда ONCE. На сцената ще излязат: Петър Евтимов - вокал, Станимир Николов - бас, Атанас Недев - китара, Николай Кустев - барабани. Момчетата правят кавъри на групи като "Юръп", "Талисман" и "Еклипс". Имат и една авторска песен - "Heart and Soul", в стил АОР. Работят и по други авторски парчета. Публиката ги определя като Великани на сцената. Бар Target и ONCE ви очакват на ул. "Климент Охридски" № 2. Времето в събота е идеално за разпускане и музика! На 26.09, събота, от 21:00 ч. #HashtagStudio, на ул."Абоба" №1, ви кани на ХаХаХа ИмПро Театър. Директно от София на сцената на #Hashtag ще излязат познатите вече ХаХаХа приятели, с които ще споделите още една алтернатива на театър. Това не е точно театър, защото няма определен сценарий. Вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това, което искате да видите и преживеете. ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, като има стотици представления на всевъзможни локации в страната и чужбина. Всяко ИмПро има една характеристика, която винаги е налична: то е застрашено от провал във всяка секунда, затова е уникално и изисква много кураж и въображение. Ще се посмеете от сърце и душа!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Увеличават от 250 на 300 лв. помощта за учениците от 1-ви и 8-ми клас

  • 22 Окт 2020
  • 185
Това обяви във Велико Търново социалният министър Деница Сачева.

Бургазлии оглавиха Камарата на архитектите в България

  • 22 Окт 2020
  • 174
Преди броени дни се проведе Двадесето редовно отчетно-изборно Общо събрание на Камарата на архитектите в България, където Бургаската колегия постигна исторически успех и признание.

Общината премахна две нерегламентирани сметища

  • 22 Окт 2020
  • 184
Те са образувани в района на Солниците край пътя за квартал "Сарафово".

Българите в Германия могат да я напускат с изтекли лични документи до края на годината

  • 22 Окт 2020
  • 169
Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Две мюсюлманки намушкани в Париж

  • 21 Окт 2020
  • 262
Две мюсюлманки бяха намушкани под Айфеловата кула. Това се случва на фона на нарастващото напрежение в Париж след убийството на учител миналата седмица.