« декември 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

София Мазуренко е новата Мисис Бургас - 2020

Конкурсът се проведе в Международният конгресен център Бургас, на морска гара.  Младата жена спечели конкурса навръх имения си ден, когато отбелязахме християнския празник София, Вяра надежда и любов .Не очаквах да взема короната на най красивата бургазлийка, най - малкото защото съм чужденка и живея едва от пет години тук - сподели София. “Много съм щастлива, че хората тук са толкова топли и толерантни и аз получих титлата. Това беше прекрасен подарък за имения ми ден. С моя съпруг се чувстваме прекрасно в Бургаси сме много щастливи, че го избрахме. Намерих нови приятели, и българи, и рускоговорящи.” разказа София. Младата дама е собственик на студио за красота и спортна зала, треньор е по йога, диетолог и инструктор по пилатес. Най-много обича да се занимава с танци, тъй като е завършила хореографско училище в родния си град в украйна. Може би ще избера за своята кауза на Мисис Бургас, да уча хората да се грижат сами за здравето си и да популяризирам здравословния начин на живот. Тя не пуши и не може да си обясни защо младите момичета си причиняват тази вреда. Не препоръчва диетите, а балансиран режим на хранене със съвсем лека вечеря. Сега ѝ предстои да представи Бургас в Мисис България 2020.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

На 5 декември ще се проведе финалът на предприемаческото състезание BurgasBlueS

  • 04 Дек 2020
  • 56
Презентирането на бизнес идеите на отборите и награждаването ще се излъчва на живо в интернет.

Изберете българското

  • 04 Дек 2020
  • 57
Днес търговците подредиха своята стока.

Награждават спортистите на Бургас за 2020 -та година онлайн

  • 04 Дек 2020
  • 62
По традиция в края на всяка година се определят и награждават спортните герои на Бургас, постигнали най-големи успехи на международни и държавни първенства и турнири, както и техните треньори. През настоящата година, заради епидемията от ковид-19, класацията ще се проведе онлайн.

Нека настроението ви бъде цветно като новите чадъри на „Богориди“!

  • 04 Дек 2020
  • 61
Да, има ги и на други места по света. Но новите, които сме поставили по ул. "Богориди", не са просто закупени и окачени чадъри, а изрисувани с желание и въображение, което ги превръща в предмети на изкуството.

В Бургас отвориха приемна за помощ при попълване на заявленията за финансова подкрепа към бизнеса

  • 04 Дек 2020
  • 59
От днес в Бизнес инкубаторa е разкрита приемна за местните фирми, които имат нужда от помощ при попълване на заявления за получаване на подкрепа по обявените мерки и проекти, свързани с преодоляване на икономическите последици от пандемията.