« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Първата зарядна станция за електромобили в ж.к. Меден рудник е вече факт

Първата зарядна станция за електромобили в ж.к. Меден рудник е вече факт, видя репортер на Флагман.бг. Тя се намира на лесно и достъпно място в началото на комплекса зона А – срещу бензиностанция „Петрол“ и до Пералня „Белина Еко“. До станцията има автосервиз, бензиностанция, паркинг и пансион за гости, което я прави много удобна за пътуващи през града или за живущите собственици на елекромобили в комплекса. Мястото е много удобно и комуникативно за всички, които пътуват с автомобилите си в района на ж.к. Меден Рудник и преминаващи през Бургас. Инициатор на това нововъведение в най-големият жилищен комплекс в Бургас „Белина Еко“. Поставянето и поддръжката на станцията е изцяло финансирана от фирмата и има за цел да стимулира развитието на комплекса в посока към по-екологичен начин на живот. „Изграждането на повече зарядни станции за електромобили, дава повече възможности за закупуването и ползването на такива, което е хубав фактор за живота Ни в една по-чиста и здрава природна среда“, категорични са от „Белина Еко“. Максималната зарядна мощност на станцията е 22kW, а конкретно за електромобилите това означава, че според капацитета на батерията им, зареждането от 10% до 100% може да отнеме между 2 и 6 часа максимално до пълен заряд на батерията. Цената за зареждането е 0.30 лв. за 1 kW, която е много ниска в сравнение с другите платени станции в град Бургас. В тази станция могат да се зареждат всякакви електрически автомобили, защото тя разполага и с вграден кабел, какъвто в повечето обекти нямат до момента . Целта на изграждането на това място е да се стимулират собствениците на електромобили да пътуват през Бургас и Южното Черноморие спокойни, че ще могат да достигнат спокойно до местоназначението си без да чакат на безкрайни опашки и липса на зарядни станции. Зарядната станция е включена в Приложението PLUGSHARE, където всеки потребител с мобилното си устройство може да стигне до станцията, да проследи статуса й за заетост и възможност за зареждане , както и да остави мнение за услугата.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 48
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 56
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 65
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 72
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 71
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение