Днес Стенли и Фънки свирят на летния Хаштаг, а DUET PARADOX в Papa Beer

Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен. За което им благодарим! Ето какво остава в програмата на БулевАрт до края на седмицата: * На 13 август, четвъртък, от 22:00 ч., сцената на HashtagPAVILION ще бъде озвучена от звездните гости - Стенли и неговият бенд. В новия му проект за концертните участия се включват Димитър Ковачев - Фънки - бас китара, Станислав Вълчев - китари и Стефан Попов - барабани. Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION. Предварително закупените билети са на цена 15 лв., а на мястото на събитието ще са на цена 20 лв. * На 13 август, четвъртък, от 20:00 до 23:00 ч., в Papa Beer на ул. "Милин камък" ще гостуват усмихнатите момичета от DUET PARADOX. Симона Маринова и Диана Димитрова ще ви подарят поредната прекрасна вечер с акустична музика. * На 15 август, събота, от 21:00 до 22:30 ч., на сцената на HashtagPAVILION директно от София пристигат HaHaHa Impro Theatre. Това е театър, в който вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това, което искате да видите и преживеете. Ще се насладите на една алтернативна вечер на театър, гарантирана доза смях, където всъщност няма точен сценарий. * На 16 август, неделя, на сцената на БулевАрт на ул. "Богориди" ще изнесат концерт дует "Есенни листа". Роберто Димитров и Фанчи Атанасова съживяват онази музика, която човек усеща с душата си. Песни, вълнували много поколения, които се запяват от всички. За повече информация относно предстоящите събития, посетете страницата на БулевАрт във фейсбук: https://www.facebook.com/BoulevartBurgas/.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Богданов: ЕК одобри проект на МИИ за изграждане на единен инвестиционен портал, който ще обедини цялата административна дейност към потенциалните инвеститори

  • 28 Мар 2024
  • 81
„Европейската комисия одобри идеен проект на Министерството на икономиката и индустрията. Заедно ще изградим единен инвестиционен портал, който има за цел да обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас“.

Борбата със сивия сектор и улесненото администриране обсъдиха ръководството на Агенция „Митници“ и представители на алкохолния сектор

  • 28 Мар 2024
  • 92
Ръководството на Агенция „Митници“ се срещна с представители на десетте най-големи компании в сектора за производство и търговия на алкохолни напитки.

Специализирана полицейска операция се провежда в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел"

  • 28 Мар 2024
  • 95
Специализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел".

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 135
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 113
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.