Започват снимките на "Голата истина за група "Жигули"

Сред тях са Михаил Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев - Геро, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Режисьор е Виктор Божинов. На 6 август, четвъртък, екипът ще работи на Морска гара, където ще бъде заснета една от най-важните сцени. По това време в зоната за обществен достъп ще се провежда Street Food Festival, а посетителите ще имат възможността да участват в снимките. Част от сцените в "Голата истина за група "Жигули" ще се разиграят на известни места в Бургас, като Морската градина, терасата при Казиното, обновения булевард "Богориди", плажната ивица и местността Отманли. Сюжетът на филма представя ведра история за мечтите на едно поколение и тяхната трансформация във времето. Посланието на филма е, че именно мечтите не трябва да се променят и всеки трябва да се бори за тях. Действието се развива на фона на музика, която прави филма увлекателен и забавен. Заснемането на продукцията се осъществява с подкрепата на Община Бургас, която осигурява средства за нейната реализация. По този начин забележителностите на морския град ще бъдат популяризирани сред широка публика. Снимките на филма ще продължат до края на август, а премиерата се очаква да бъде през 2021 година. * "Голата истина за група Жигули" разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност. Един ден всичко това се променя. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе "Жигули" отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество комични обрати.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

НОИ стартира програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г.

  • 29 Мар 2024
  • 52
т 29 март т.г. започва изпълнението на програмата за профилактика и рехабилитация за 2024 г., като са подписани договорите с 21 юридически лица за общо 50 заведения, изпълнители на програмата.

Исторически музей – Поморие кани децата на приключение с търсене на съкровища и интересна беседа

  • 29 Мар 2024
  • 45
На 06.04.2024 г. /събота/ от 14.00 часа Исторически музей – Поморие кани децата, които се интересуват от история, на истинско приключение:

НАД 1000 БЕГАЧИ ЩЕ МЕРЯТ СИЛИ НА ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА МАРАТОН СТАРА ЗАГОРА 2024

  • 29 Мар 2024
  • 51
„До момента справката, която направихме преди минути в регистрационната система показва, че има заявили участие 1049 желаещи. Преминахме мечтаната граница от 1000 участници, около 200 са регистрираните само от град Стара Загора.“

Кметът Иван Алексиев получи пълна подкрепа в предложението си за учредяване на Фонд за развитие на Летище Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 53
С 20 гласа ЗА от 20 присъстващи общински съветници беше прието предложението на кмета на община Поморие Иван Алексиев за учредяване на сдружение с нестопанска цел „Фонд за развитие на летище Бургас“.