« октомври 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Трима обирали апартаменти в Бургас посред бял ден

Иззети са вещи и инструменти използвани при обирите. Задържаните са се занимвали с кражби само на пари и златни накити от апартаменти в три бургаски квартала- Лазур, Зорница и Изгрев. Седем от криминално проявените остават в ареста след изтичането на 72-часовото им задържане. Останалите петима са привлечени като обвиняеми, но са с по-леки мерки за неотклонение. Повечето от тях са с криминално досие. Трима от тях са специализирали в обири посред бял ден, като са порниквали в жилища на първи и втори етаж, като особено активни са били през последните няколко месеца, използвани са отворени прозорци и тераси оставени за проветряване. Обирджиите са влизали в жилищата, като са внимавали собственицитеда не са си у дома. Един от бандата има доста богато криминално досие още от непъллнолетен и две условни присъди. Към момента се изяснява съпричасността на всички задържани и в други кражби и престъпления . Зам.-дирекорът на ОДМВР-Бургас Емил Павлов и административният ръководител на Районна прокуратура-Бургас прокурор Иван Кирков увериха, че акциите срещу ограничаването на битовата престъпност ще продължат активно през лятото, насочени към рецидивисти и хора с криминални досиета.Те отчетоха спад с почти 50 процента на престъпността на територията на ОД на бургаската полиция и повишена разкриваемост на престъпленията.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Срокът на всички експертни решения на ТЕЛК и НЕЛК се удължава до края на м. февруари

  • 30 Сеп 2020
  • 26
Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане.

Болницата в Айтос ще приема само пациенти с COVID-19

  • 30 Сеп 2020
  • 110
Болницата в Айтос спира приема на пациенти в отделението за вътрешни болести. Причината - увеличения брой болни с коронавирус, след като беше установено ново огнище в шивашки цех.

Ахладова: "Докладът на ЕК за България е положителен и обективен"

  • 30 Сеп 2020
  • 93
Докладът за върховенството на закона за България е положителен и обективен, той очертава постигнатите резултати, каза в коментар правосъдният министър Десислава Ахладова.

Министър Николова: Над 22 хил. работни места в сектора са запазени благодарение на мярката 60/40

  • 30 Сеп 2020
  • 92
Последните данни за мярката 60/40, която за хотелиери и ресторантьори е 80/20, показват, че чрез нея са запазени повече от 22 хил. работни места в бранша.

Докладът на ЕК: "Липса на прозрачност в медиите и предизвикателства в борбата срещу корупцията"

  • 30 Сеп 2020
  • 90
Липсата на прозрачност при собствеността на медиите, все по-чести заплахи срещу журналисти от всякакъв вид и предизвикателства в борбата срещу корупцията - това са основните критики в доклада за България в новия хоризонтален механизъм за върховенството на закона.