« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Много музика, забавления и вкусна храна ви очакват на второто издание на Street Food & Music Festival на 5 и 6 август

На кулинарната морска арена ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България, които ще ви поднесат с много артистичност най-новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти, музиканти и готвачи ще приготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат своите кулинарни тайни. Очаквайте вкусните демонстрации на живо на Севда Димитрова, която бе един от най-интересните участници в MasterChef и Габриела Наскова, която пък ще сподели с вас някои от вкусните експерименти на Gabbie's Kitchen! Докато похапваме вкусно, ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в България - Врачка Илия, който ще ви разсмее със своите съвети за здравословно хранене в един съвсем нов за българската сцена формат - Sit Down Comedy! През втория фестивален ден комедията е в ръцете на Юлия Коларова и нейните предизвикателни кукли! А за музикалната програма на фестивала ще се погрижат рок кралицата Милена, купонджиите от Джанго Зе, рапърът, който не познава цензурата - Ицо Хазарта, участниците в "Гласът на България" - Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица MINNA. Фестивалната програма ще приключва с диджей партитата на DJ Ramsey Herkules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите "Сент Амур" и "Кухня: Последната битка". "Street Food & Music Festival откри изключително много фенове в Бургас, затова и тази година ще съберем най-добрите кухни на колела на Пристанище Бургас! Тенденциите в STREET FOOD културата са неразривно свързани с пулса на градската култура, затова сме забъркали вкусна комбинация от двете в новата ни фестивална програма!" - споделя Николай Тодоров, автор на Street food & Music Festival идеологията. А най-хубавата новина е, че фестивалната зона ще стане част и от SPICE Music Festival, който поема щафетата на 7, 8 и 9 август 2020 отново на Пристанище Бургас. На тези дати достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за SPICE Music Festival! Програмата за Street Food & Music Festival може да разгледате тук - https://bit.ly/3hMPmZW

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 208
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 257
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 270
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 266
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 242
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение