Климатолог: Лятото ще е по-дълго, юли, август и септември ще са перфектни за море

„Юли, август и септември ще бъдат перфектни за море. Очакваме лятото тази година да бъде по-дълго". Това заяви в ефира на „Събуди се” климатологът Георги Рачев. Той е категоричен, че септември ще бъде малко сух месец, а температурите ще бъдат високи. „През юни имаме максимум на валежите. Нормално е да вали. Вървим към стабилизиране на атмосферното налягане. От четвъртък времето ще се нормализира”, поясни Рачев. По думите му въпреки дъждовния юни е време да планираме почивка на морето. „Плажът ще се окаже едно от най-безопасните места от гледна точка на коронавируса. Слънчевите лъчи унищожават всякакви вируси. Синтезирането на витамин Д помага на имунната система”, поясни той. Източник: Нова телевизия

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Богданов: ЕК одобри проект на МИИ за изграждане на единен инвестиционен портал, който ще обедини цялата административна дейност към потенциалните инвеститори

  • 28 Мар 2024
  • 38
„Европейската комисия одобри идеен проект на Министерството на икономиката и индустрията. Заедно ще изградим единен инвестиционен портал, който има за цел да обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас“.

Борбата със сивия сектор и улесненото администриране обсъдиха ръководството на Агенция „Митници“ и представители на алкохолния сектор

  • 28 Мар 2024
  • 50
Ръководството на Агенция „Митници“ се срещна с представители на десетте най-големи компании в сектора за производство и търговия на алкохолни напитки.

Специализирана полицейска операция се провежда в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел"

  • 28 Мар 2024
  • 64
Специализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел".

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 125
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 103
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.