« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Британските туристи идват през юли в Слънчев бряг

Туристите от Великобритания могат да се завърнат в българския курорт "Слънчев бряг" още през юли, след като страната облекчи мерките в наложената карантина, пише таблоидът "Сън", цитиран от БНР. Британското издание информира читателите си, че за да насърчи туристите, курортът ще предлага по плажовете безплатни шезлонги, чадъри и маси, когато отново отвори за посетители. "Сън" пише, че България успява да поддържа сравнително нисък броя на случаите на заразяване с коронавирус, като е въвела карантина на 13 март, включваща забрана за пътуване, затваряне на училищата и много бизнеси, както и даване на правомощия на полицията да прилага мерките. Очаква се карантината да бъде вдигната на 13 май и плановете включват отваряне на куроротите през следващите няколко месеца, допълва таблоидът. Цитиран е лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов, че дори и при най-лошия сценарий туристите ще се завърнат отново през август. А също и министърът на туризма Николина Ангелкова, че българските власти са в постоянен контакт с големите туроператори, с които работят. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 76
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 88
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.

МЗХ публикува за обществено обсъждане изменение в нормативната уредба за интервенциите в областта на агроекологията

  • 19 Апр 2024
  • 96
Министерство на земеделието и храните публикува за обществено обсъждане проект на Наредба № 10 от 2023 г. за условията и реда за прилагане на интервенциите в областта на околната среда и климата и хуманно отношение към животните.

Новите 80 автомобилa за Автомобилна администрация вече са доставени

  • 19 Апр 2024
  • 97
С нови 80 автомобила за контрол изцяло обновяваме автопарка на ИА „Автомобилна администрация“.