« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

5-годишна забрана за влизане в САЩ заплашва Кубрат Пулев?

Новината за депортирането на Кубрат Пулев от САЩ в неделя получи широк отзвук не само у нас, но и в доста водещи спортни издания по света. Макар първоначално боксьорът да отрече информацията, пред bTV американските власти разясниха, че Пулев е предоставил туристическа виза при опит да влезе в страна, където трябваше да изгледа мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. При граничната проверка обаче Кобрата е казал, че получава приходи от промотиране на боксов мач, а това не му позволява да влезе с туристическа виза. Властите отвъд океана потвърдиха, че той е бил принуден да напусне страната. Пред изданието за наши сънародници в САЩ и Канада - "BG VOICE", имиграционният адвокат Кристина Крилчев, която практикува професията в Лас Вегас, внесе повече яснота около възможните последствия за боксьора ни. Според нейната информация, Пулев е опитал да влезе с получена още през 2015-а покрай турне на приятелката си Андреа туристическа виза. Тя обаче не позволява заработване на приходи на територията на страната, което е щяло да се случи по думите на Пулев пред властите. "Има два варианта - имиграционните власти само да са отнели туристическата му виза, или към това той да е получил 5-годишна забрана да влиза в САЩ, което е по-вероятно като се има предвид, че е бил отстранен по бързата процедура", обясни адвокат Кристина Крилчев. Дори след изтичането на тази забрана, той ще трябва всеки път, когато иска да посети САЩ, да кандидаства за специален waiver. Ако опита да влезе в страната без него, Пулев може да получи и доживотна забрана. Рабира се, това са само предположения, защото на този етап официална позция на Пулев или някой от екипа му няма. Единственото, което той сподели бе, че има лек проблем с визата, но вече всичко е наред. Преди това обаче той отричаше да е депортиран, което властите отвъд окена опровергаха. Това не са първите проблеми на претендента за световната титла в тежка категория. През миналата година той се забърка в сериозни неприятности, след като си позволи да целуне репортерката Джени Суши след двубоя си срещу Богдан Дину. Тогава българинът отнесе наказание от спиране на състезателни права за 6 месеца, парична глоба и задължителен курс против сексуалното насилие. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ПРЕДСТАВИХА КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ МЕЖДУНАРОДЕН АКАДЕМИЧЕН ЦЕНТЪР В БУРГАС

  • 16 Апр 2024
  • 104
Изграждане на международен академичен център предвижда концепцията за интегрирани териториални инвестиции „История, съвременност и бъдеще в хармония.

Близо 500 000 души обявиха доходите си пред НАП

  • 16 Апр 2024
  • 109
Близо 500 000 души са декларирали доходите си пред НАП две седмици преди изтичане на крайния срок – 30 април.

Собствениците на незаконно поставени каравани започнаха да ги премахват от държавните имоти, останалите ги грозят солидни глоби

  • 16 Апр 2024
  • 109
Междуведомствената комисия, организирана по инициатива на областния управител на област Бургас Пламен Янев, продължава с щателните проверки за незаконно поставени каравани, палатки и кемпери върху територията на морски плажове, гори, земеделски имоти, защитени територии и местности в област Бургас – всички имоти държавна собственост.

Журналистите в Гърция стачкуват заради липсата на колективни трудови договори

  • 16 Апр 2024
  • 98
Гръцките журналисти провеждат 24-часова стачка във вторник в знак на протест срещу отказа на работодателите да подпишат колективни трудови договори в частните медии, ниските заплати и заплахата за плурализма, съобщиха техните синдикати.

Олимпийският факел на Париж 2024 г. е запален в древна Олимпия

  • 16 Апр 2024
  • 124
Факелът за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. беше запален в древна Олимпия на традиционна церемония във вторник, отбелязвайки последния участък от седемгодишната подготовка за началото на игрите на 26 юли.