« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Януари продължава без сняг и сериозни студове

Днес ще има променлива облачност, значителна в централните и източни райони. Слаб сняг все още ще превалява около Стара планина и североизточните райони, а по Черноморието валежите ще бъдат от слаб дъжд и сняг. В Източна България ще духа умерен и силен северен вятър, а в западните райони - слаб от северозапад. Дневните температури ще бъдат от минус 2 до плюс 4 градуса. През нощта слаб сняг все още ще прехвърча на места по Черноморието и североизточните райони. Минималните температури утре ще бъдат от минус 9 до минус 2 градуса. На места в котловините и ниските места са възможни и стойности до около минус 10. Възможно е да се образуват и мъгли. Утре ще бъде слънчево, с повече облаци по Черноморието и в югоизточните райони. В Източна България все още ще бъде ветровито, с до умерен северен вятър. Дневните температури ще бъдат от минус 1 до плюс 4 градуса. В сряда и четвъртък съществена промяна на времето няма да настъпи. Ще бъде слънчево, на места в низините и котловините с утринни мъгли. Минималните температури ще бъдат около и в рамките на обичайните за януари - от около минус 6, минус 7, на места в сряда и малко по-ниски, до минус 2 градуса, а дневните - в повечето райони от нула до 5 градуса. Вятърът ще бъде слаб, от западната четвърт. В петък температурите слабо ще се повишат и на места ще достигнат 6-7 градуса. В събота и неделя съществена промяна на времето няма да настъпи. Ще има променлива облачност, на места в котловините и низините - с утринни мъгли. Минималните температури ще бъдат от минус 5 до нула градуса, само на инверсионните места в низините и котловините - 2-3 градуса по-ниски. Дневните стойности ще бъдат малко по-високи от обичайните за най-студения период в годината - от 2 до 8 градуса. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 265
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 324
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 244
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 313
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 271
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.