Златната есен продължава с почти летни температури

През първата половина на седмицата температурите ще бъдат с присъщи за началото на септември и дори края на август дневни стойности. Високи ще бъдат и минималните температури. Постепенно понижение ще настъпи през втората и половина. Днес ще бъде слънчево, с температури от 23 до 28 градуса. Ще духа слаб вятър от изток и югоизток. Утре минималните температури ще са от 8 до 14 градуса, а дневните ще останат без съществена промяна. Ще бъде слънчево, а по-значителна облачност ще има над Североизточна България. В сряда минималните температури ще останат без промяна, от 8 до 14 градуса. Дневните ще се понижат с 1-2 градуса  и ще бъдат от 21 до 26. Сутрин в котловините и около водните басейни е възможно да се образуват краткотрайни мъгли. В четвъртък минималните температури ще са от 8 до 13 градуса, а дневните - от 21 до 26 градуса. Ще се появи средна и висока облачност. Почти тихо или със слаб източен вятър. Без промяна ще остане времето в петък. Слънчево, топло за сезона, с поява на средна  и висока облачност. Минималните температури - без съществена промяна, от 7 до 12, 13 градуса  и следобедни стойности от 21 до 25, 26 градуса.  В събота и неделя ще бъде слънчево, с кратки утринни мъгли на отделни места в котловините и низините. Минималните температури ще останат високи за втората половина на октомври, от 7 до 12 градуса. Дневните стойности ще бъдат от 20 до 25 градуса. Ще продължи да духа слаб вятър от изток и югоизток.   / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 112
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 99
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 98
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 106
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 62
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.