« декември 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Борисов: Не ми се иска повече Веско Маринов да ми пее

Признание за липса на доверие и намек за прекомерна концентрация на власт в ръцете на един човек направи председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, ден, след като стана ясно, че дългогодишният му заместник на различни постове Цветан Цветанов напуска партията. „Това беше очаквано, не ми се искаше повече Веско Маринов (известен с близкото си приятелство с Цветанов – б.р.) да ми пее на концертите, ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха на моменти с мен. Винаги народът ми е давал кредит на доверие, много внимателно съм разчитал какво се иска от мене”, подчерта Бойко Борисов, съобщава бТВ. Той коментира и позицията на Цветанов, който вчера спомена „липса на доверие” между двамата: „Каза, че доверието в нас по много теми го няма. След като го няма, това (оставката) е правилно решение”. Борисов посочи, че е предложил на Цветанов да остане служител на ГЕРБ, но без да е ръководител и без да е лице на партията. Бившият силов министър обаче не приел. „Името на Цветан Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия (…) Има лидер, зам.-председателят се занимаваше с партията през другото време, ролята на Изпълнителната комисия беше много слаба”, обяви Борисов, като в името на „демократичността и плурализма” в ГЕРБ ще има нов вътрешнопартиен орган за контрол „за сигнали, жалби и оплаквания”, които не касаят престъпления. Нов зам.-председател на партията няма да бъде назначаван, а административният секретар ще придобие нови правомощия. Днес Борисов посочи и няколко структури, чиито шефове ще бъдат наказани заради слабо представяне на евровота: „Не може в Ямбол да направим всичко и да не спечелим изборите, или в Плевен (…), или в Добрич”. След седмица ще има още една среща с областните ръководители. На въпроса как ще се справи ГЕРБ с местните избори без Цветан Цветанов, Бойко Борисов бе категоричен: „Дайте да си говорим сериозно по тия теми (…) Аз влязох в избори когато направих ГЕРБ с 90% рейтинг. Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат!”. http://glasove.com

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

КАТ започна акция "Дрегер"

  • 09 Дек 2019
  • 84
Пътните полицаи започват засилени проверки на шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества от днес до 15 декември. Според статистиката, една от трите основни причини за възникване на тежки инциденти по пътищата е точно употреба на алкохол и/или наркотични вещества.

200 хранителни пакета бяха раздадени на деца в риск

  • 09 Дек 2019
  • 77
В съответствие със Стратегията на Българския Червен кръст до 2020г. за подкрепа на най-уязвимите групи, НС на БЧК за поредна година предостави допълнителни средства на областните Червенокръстки организации в страната за закупуване на храни за деца в риск.

100-годишната баба Руса навръх юбилея си: Любовта към хората и работата ме съхраниха

  • 09 Дек 2019
  • 69
"Любовта към хората и работата са двете неща, които ме съхраниха в житейските бури и предизвикателства през годините", сподели навръх юбилея си усмихнатата столетница Руса Михалева.

Русия пропуска две Олимпиади и Мондиал 2022

  • 09 Дек 2019
  • 93
Русия е изхвърлена от всички големи събития в спорта за 4 пълни години, като наказанието влиза в сила от 1 януари 2020-а и ще завърши на 1 януари 2024-а.

Тази седмица Общината засажда още 34 дървета

  • 09 Дек 2019
  • 77
След като преди десетина дни Община Бургас обогати зелената система на парка в кв. "Работнически жилища", тази седмица тя ще засади още 34 млади дървета.