« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Седмицата започва с мъгли, продължава с вятър и дъжд

Днес на много места в низините и котловините ще се задържи мъгливо през целия ден. В планините и по-високите места денят ще започне със слънчево време, но облачността от запад ще се увеличава. Максималните температури ще бъдат от минус 2, минус 3 в западната половина на Дунавската равнина до 10-11 градуса в крайните южни райони над инверсионния слой. Утре минималните температури ще бъдат от минус 5 до плюс 3 градуса, а дневните - от около 1 на север до 10-11 на юг. През голяма част от деня в ниските части ще остава мъгливо. Мъглите ще се разсейват от запад на изток през нощта срещу сряда, когато ще се появи западен вятър. Отначало над северозападните райони мъглите бързо ще се разсеят, а температурите ще се повишат. Минималните в сряда ще са от нула до 5 градуса, а дневните - от 4 до 9 градуса. През страната в сряда ще премине атмосферен фронт и за кратко ще превали дъжд, в планините - сняг. В четвъртък минималните температури ще бъдат от минус 2 до плюс 3, а дневните - от 2 до 7 градуса. Облачността ще бъде променлива, по-значителна над източната половина на страната. Ще духа слаб източен, в крайните източни райони - до умерен северен вятър. В петък вятърът отново ще се ориентира от запад и температурите слабо ще се повишат. Сутрешните стойности ще бъдат около нула, а дневните - от 5 до 10 градуса. Облачността ще бъде променлива, почти без валежи. В събота вятърът ще се ориентира от югозапад-юг и температурите ще се повишат още, по-чувствително в източните райони и северно от планините, където максималните стойности ще са от 9 до 14 градуса. Нова промяна предстои в неделя, когато вятърът ще се ориентира от северозапад, облачността ще се увеличи и от запад на изток отново ще превали. Температурите слабо ще се понижат, но ще останат над обичайните за декември. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 221
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 258
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 202
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 253
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 221
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.