« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Студ до края на седмицата, после се затопля чувствително

Студено, почти без валежи или със слаби превалявания ще бъде времето през следващите 2-3 дни. В средата на другата седмица обаче предстои чувствително и продължително декемврийско затопляне - температурите от стойности до минус 10, минус 15 утре и в събота сутрин, в някои райони е възможно да превишат плюс 15 градуса. По този начин разликата между най-ниските температури тази седмица и най-високите през следващата ще бъде близка до 30 градуса. Днес ще бъде облачно, с температури от минус 5 на север до плюс 5 в крайните югозападни райони. На места е възможно да прехвърчи слаб сняг, но съществени валежи днес, а и през следващите дни, не се очакват. Утре облачността ще бъде променлива, значителна над северните райони и с повече разкъсвания и намаления на юг и изток. Сутрин ще бъде студено, с температури от около минус 11, минус 12 до минус 7 градуса, само в крайните южни райони без снежна покривка и по Ченоморието, малко по-високи, до около нула градуса. Дневните температури ще са от минус 5, минус 4 до плюс 3 градуса. Вятърът от североизток ще отслабва. В събота сутрин остава студено, с температури в Северна България от минус 13 до минус 8 градуса, а на юг от минус 8 до минус 2. През деня температурите в южните райони ще започнат да се повишават, отначало слабо и максималните стойности в страната ще бъдат от минус 5 до минус 2 на север и от 2 до 8 градуса в южните райони. В низините и котловините ще има мъгли и ниски облаци. В неделя, след поредната студена утрин, с температури до минус 9 градуса на север, през деня бавното затопляне ще продължи и дневните стойности ще са от около минус един, нула по поречието на Дунав, до 10,11 градуса в крайните югозападни райони. В началото на следващата седмица повишението на температурите ще продължи, като по-студено, и мъгливо ще остава до вторник само в ниските части на Дунавската равнина. В останалата, по-голяма част от страната, дневните стойности ще достигнат нива от около и над 10 градуса. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 129
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 156
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 165
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 181
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 155
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение