« декември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево

Екоакция се проведе в ОУ “Св. св. Кирил и Менодий” . Тя е част от предстоящия Европейски ден на спорта в училище. Ученици и учители почистиха спортната площадка, двора и прилижащите площи около учебното заведение. Отподъците бяха събирани разделно, след което бяха изхвърлени в съответните контейнери. По случай Европейския ден на спорта в училище в ОУ “Кирил и Методий” ще се проведе спортен празник с участието на ученици, учители и родители. Специален гост на събитието ще бъде баскетболната легенда Дечо Коешинов, който е настоящ треньор на баскетболния отбор “Вихър”. Той ще бъде придружаван от състезатели от клуба, които ще разкажат на децата за един от най-популярните спортове-баскетбола. По време на спортната инициатива ще се проведе футболен мач, волейболна и баскетболна среща, много спортни игри и занимания с участието на ученици и учители.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас ще има най-хубавата коледна елха в България

  • 04 Дек 2023
  • 256
Бургас ще посрещне предстоящите празници с най-впечатляващата елха в България. Светлините на коледното дърво, ще бъдат запалени по традиция на празника на морския град Никулден. Тогава ще грейнат и лампичките от празничната украса по улиците на града.

Подарете най-мечтания подарък за Коледа на дете или възрастен в неравностойно положение

  • 04 Дек 2023
  • 213
Кога, ако не на Рождество Христово, можете да отворите сърцето си и зарадвате някого с жест на внимание и желан подарък. Това е и целта на превърналата се в добра традиция предпразнична кампания на Община Бургас – „Подари от сърце“.

На Никулден бургаските музеи ще са с вход свободен

  • 04 Дек 2023
  • 216
На Никулден бургаските музеи ще посрещат посетители с вход свободен. Ето какво можете да разгледате в тях:

Плакет и грамота “Рицар на усмивката” за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в село Карагеоргиево

  • 01 Дек 2023
  • 823
Плакет и грамота “Рицар на усмивката” за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” ⯑⯑⯑ Поредна благородна постъпка на учениците от с. Карагеоргиево.

Бургас е с цели 8 номинации в конкурса „Сграда на годината“, гласувайте за тях от 1 до 13 декември!

  • 01 Дек 2023
  • 728
Тази година Бургас е с цели 8 номинации в конкурса „Сграда на годината“. Четири от осъществените проекти са на Общината, а останалите частни. В момента тече оценка на номинациите от компетентно жури, което ще присъди свои награди.