« септември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Нови успехи за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий", с. Карагеоргиево

Нови успехи за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий, с. Карагеоргиево С много призови места от състезания и конкурси ще посрещнат пролетната ваканция учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево. Ученичките Елис Ерджан и Айсун Ходжова завоюваха две втори места на състезанието по “Лъвски скок”, което се организира от община Айтос. С две втори места могат да се похвалят петокласничката Руя Рейхан и седмокласничката Ясмин Латифова от конкурса за рисунка на тема “ Героите на българското освобождение”. Призово място учениците от Карагеоргиево получиха и на конкурса за постер организиран от Ротари клуб по случай 3 март. Престижното първо място пък заеха децата от първи и втори клас на конкурса за поезия “Моята България”, който също е посветен на националния празник на България. По-големите им съученици Айше Ахмед и Ясмин Латифова пък се класираха на трето място при индивидуалните изпълнения. Много призови места най-малките ученици получиха и от конкурса за мартеници. Волейболният отбор за момичета към ОУ “Св. св. Кирил и Методий” пък спечели трето масто на провилия се общински ученически турнир по волейбол. Участията в състезания и конкурси на учениците от Карагеоргиево ще продължат и занапред, като очакват още много награди и медали.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“

  • 25 Сеп 2023
  • 96
Дружеството на кардиолозите в България стартира Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“ в Световния ден на сърцето 29 септември за четвърта поредна година.

Интересни събития до края на септември предлага инициативата „БулевАрт“

  • 25 Сеп 2023
  • 87
Със смях, танци и приятелски срещи инициативата „БулевАрт – Мрежа на сетивата“ отбелязва края на септември. Партньорите в мрежата са организирали интересни събития, с които да заинтригуват желаещите да се потопят в света на изкуството.

Бургас ще е домакин на информационна среща, посветена на енергийната ефективност

  • 25 Сеп 2023
  • 84
Грийнпийс“ – България започва серия информационни срещи за повишаване на осведомеността на гражданите относно енергийните общности. Ще се организират дискусии в три града в страната.

Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево

  • 21 Сеп 2023
  • 605
Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, в айтоското село Карагеоргиево.

Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата"

  • 21 Сеп 2023
  • 484
Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате и се докоснете до магията на пламъците и майсторското изкуство на популярния чешки артист Ондра Хунал, изпълнител с 15 години огнен опит.