ОУ “ Св. Св. Кирил и Методий“ в село Карагеоргиево има своите посланици на „УСМИВКАТА“

ОУ “ Св. Св. Кирил и Методий“ с. Карагеоргиево има своите посланици на „УСМИВКАТА“. Учениците от шести и седми клас от ОУ“ Св. Св. Кирил и Методий“ в село Карагеоргиево, община Айтос се включиха в националния конкурс за „Най-усмихнат клас на България. Те изпратиха своята снимка и се надяват, с фотоса да предизвикат усмивки и у хората, които ще видят запечатания от тях момент. Според учениците, точно в тези времена, все повече хора имат нужда от усмивка и добро настроение. Радостни са, че тази година и те ще бъдат едни от посланиците на "Усмивка 2021" на община Айтос. Учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ участват в категорията – „Най- усмихната прогимназия“ от 5-ти до 7-ми клас. Другите категории са: Най-усмихнатите деца в детската градина“, „Най-усмихнати първолаци“ и „Най- усмихнат начален курс от 2-ри до 4-ти клас“. Конкурсът се провежда за 8 поредна година и се организира от Сдружение „УСМИВКА“. Тази година той е под надслов „Уверени, дисциплинирани и по-силни от всякога, срещу КОВИД-19“. Фотографиите на участниците ще бъдат оценявани от жури. То ще има нелеката задача да отличи най-добрите. След приключване на конкурса, снимките ще бъдат представени в изложбата „Най-усмихнатият клас на България 2021", в сградата на Областна администрация- Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За повишаване на оценката от матурата ще се плаща такса

  • 29 Мар 2024
  • 0
За явяване на втори държавен зрелостен изпит ще се заплаща такса, това предвижда проект за промени в Наредбата за оценяването, предложен от Министерството на образованието (МОН).

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 89
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 76
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 121
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 107
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.