« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Шанс за малките и средни предприятия

Формулярът ce подава в срок до 20.01.2021г., само по електронен път, с квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез портала за електронни услуги на Националната агенция за приходите. Oт мяpĸaтa мoгaт дa ce възпoлзвaт миĸpo, мaлĸи и cpeдни пpeдпpиятия, които отговарят на условията за допустимост и са пpeycтaнoвили нaпълнo или чacтичнo своята дейност, вследствие въведените със зaпoвeди нa здpaвния миниcтъp пpoтивoeпидeмични мepĸи. Предоставените по схемата средства следва да бъдат използвани за покриване на текущите нужди на кандидатите и извършване на разходи за оперативен капитал. Безвъзмездната помощ не може да се ползва за закупуване на стоки за директна продажба. Съгласно правилата на програмата, конкретният размер на помощта зависи от кода на основна/допълнителна икономическа дейност на фирмата. Всяко предприятие може да кандидатства с един проект, който включва всички негови засегнати от временните ограничителни мерки обекти, като максималната допустима стойност на подкрепата е 150 000 лв. Правилата на програмата и условията за кандидатстване са публикувани в интернет страницата на Националната агенция за приходите: https://nra.bg/page?id=799, където има и линк към специалната електронна услуга на НАП: "Подаване на документи за подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки" с квалифициран електронен подпис (КЕП). За повече информация, свързана с кандидатстване за подкрепата, можете да се обръщате към Информационния център на НАП на телефон 0700 18 700 и на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Национална агенция за приходите организира онлайн брифинг, на който ще бъдат представени условия и ред за кандидатстване по програмата "Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки".

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината реставрира 130-годишния храм „Св. Троица" в с. Извор

  • 22 Ян 2021
  • 406
130-годишният храм "Св. Троица" в с. Извор ще бъде изцяло реставриран. През миналата година Община Бургас осигури 30 000 лв., с които бе изграден нов покрив, обновена бе и камбанарията.

От понеделник спират движението по ул. „Петко Задгорски“

  • 22 Ян 2021
  • 292
Улица "Петко Задгорски" е главна пътна артерия на бургаския жилищен комплекс "Изгрев". Не е ремонтирана сериозно от много години. Община Бургас и ВиК съгласуваха графиците си и нейното обновяване вече започна.

Започна изграждането на северния обходен път на Бургас

  • 21 Ян 2021
  • 356
Започна строителството на северния обходен път на Бургас. С изграждането на трасето, с дължина 4,7 км, транзитният трафик, идващ от Варна по път І-9 и продължаващ на юг по път І-6 София - Бургас и автомагистрала „Тракия“, ще се изнесе извън центъра на града.

Разрешават проблема с водната криза в Димчево

  • 21 Ян 2021
  • 345
Кметът Димитър Николов проведе разговор със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков за проблема с качеството на водата и водоснабдяването в бургаското село Димчево.

Кметът предлага да се разширят възможностите на общинските програми за отпускане на стипендии

  • 21 Ян 2021
  • 344
Нови правила за насърчаване и подкрепа на бургаските ученици и студенти с изявени постижения в областта на науката, изкуството или спорта, предлага кметът Димитър Николов. Целта на промените е да се разширят възможностите на програмата.