« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Причинилият катастрофата с Милен Цветков отказал съдействие и експертизи

  • 08 Юли 2020
Софийският градски съд отказа да измени мярката и да пусне от ареста Кристиан Николов, причинил катастрофата, довела до смъртта на Милен Цветков. Заседанието днес протече в отсъствието на самия Кристиан Николов. Той бе включен с видеовръзка и след като каза, че поддържа молбата - своята и на защитника, че не желае да участва в това производство, връзка беше преустановена и мярката се гледа в негово отсъствие. По време на заседанието се разбра, че Кристиян отказва всякакво съдействие на разследващите, включително и да му се правят експертизи. Вещи лица многократно посещавали Кристиан, за да му бъдат направени психиатрични експертизи, но той категорично отказвал. Не искал да бъде и разпитан поради стомашно разстройство. Навръх Великден по време на извънредното положение заради пандемията от Covid-19 22-годишният Кристиан Николов, причини катастрофата, в която загина журналистът Милен Цветков. Фаталната катастрофа стана на кръстовище в София, докато Цветков чака в колата си на червен светофар, той бе отнесен с жесток удар отзад от джипа, управляван от Кристиан. Момчето седнало зад волана под въздействието на наркотици. Заедно с него в колата са били синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова, които също получиха обвинения, че са затаили истина и са с гаранции от по 10 хиляди лева. За майката на Кристиан Николов - Десислава обвинението е, че е предоставила автомобил на дрогирания си син и е пусната под гаранция от 100 000 лева. Източник: ДарикNews

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 302
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 377
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 277
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 359
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 312
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.